Wam sie podoba a mi nie za bardzo, mozna by powiedziec ze w tym kawalku nie ma nic ciekawego kick ciagle nawala (choc ledwo go slychac) i ciagle ta sama jego kombinacjach az sie nudnie robi Leady bardzo fajne to mi sie podobalo najbardziej ale zero efektow, zero przejsc miedzy melodia a padem np zero niczego jak leci tak leci i tylko nakladane sa inne dzwieki, szczeze to mnie zanudzil ten kawalek 6/10
hehehe oki! Postaram się popracować nad basem! Ale u mnie brzmi dobrze chyba mam jakieś przedtopowe głośniki bo od kiedy kupiłem kompa mojego pierwszego czyli 8 lat temu to głośników nigdy nowych nie kupiłem czy to może przez to ja tak słysze? albo on ze starości on tak pierdzi
Hmmm...dla mnie wygląda to jak "czyjeś początki" Jeśli to wasz/twój jeden z pierwszych kawałków to całkiem nieźle Ale jeśli nie...to niestety :/ dla mnie kicha. Brak jakiegoś wejścia, dennny kick ( w dodatku na loopie ), brak jakichkolwiek przejść...i mogę tak wymieniać Ogólnie słabo Jedyne co może i ciekawe to trancowe melo :P
no bo to nie bylo robione na zadnym programie tylko bawilismy sie takim specjalnym syntezatorem urzadzeniem o nazwie ELECTRO HARMONIX HOLY GRAIL i od razu zgrywalismy wiec nie chcialo nam sie za bardzo tego poprawiac chcielismy zrobic cos na miare kawalkow koscielnych wiec podejcie do tegfo na luzie i duchowo :-)