Krzyk!!! Ja nic nie mówię, widać że początkujący chłopak. Ty mu mówisz co nie tak i dajesz mu 7/10, jeżeli tak bedziemy oceniać żółtodziobów jak Ty to oni bedą tkwić w przekonaniu, że to co robią jest dobre, bo wstawią mida, dadzą lead na przypał, jakiś kick i podstawowy hat z Fl`a i dostana na forum wysoka ocenę...Tak to nie przejdzie, podnieśmy poziom,albo zaprzestanimy oceniać, bo to nie ma sensu...
Dj GAD
Nie jestem przeciwnikiem początkujących, wręcz przeciwnie, staram się im pomagać i nakierowywac na dobrą drogę. Możesz mi wierzić lub nie, ale dzięki mnie kilka osób naprawde się rozwineło w tej dziedzinie, a ja rozwijałem sie razem z nimi.
Co do twojego remixu...powiem tyle jeżeli to miałbyć handsupowy remix to można go jeszcze przełknąć, gorzej jezeli chciałes zrobić coś jumpowego...nie ma tu nawet jumpowego kicku, barawa leadu - nie drażni ucha, ale ją ścisz, daj jakies lepsze haty, ale nie za dużo i nie za głośno, no i ten nieszczęsny clap...bass nawet ujdzie, chociaż tez nie jumpowy. Ogółem słabo i nie ocenie, dopóki sie nie poprawisz i nie zaczniesz komentować innych...
pozdro