[15.07.08] - Steve Allen & Ben Alonzi feat Tiff Lacey - Wildfires(Philippe El Sisi)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

[15.07.08] - Steve Allen & Ben Alonzi feat Tiff Lacey - Wildfires(Philippe El Sisi)

Post autor: Krzychu »

Ten kawałek to będzie raczej jedna z ostatnich moich wrzut na forum jak nie ostatnia, ze względu na komentarze bo tych to tutaj za wiele nie ma, przynajmniej przy moich wrzutkach... No chyba, ze moje wrzutki są tak kiepskie, no to wybaczcie xD Żeby nie było, na forum zostaje oczywiście ku waszemu zadowoleniu lub nie :p ;)

Co do kawałka, Hmmm, wykonawcy znani więc nie powinno być wątpliwości co do produkcji, jak wiadomo Tiff Lacey = Vocal, wiec chyba nic więcej pisać nie muszę ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=hm09rz1gho
Pozdrawiam, Krzysiek...
Awatar użytkownika
fi'zi:k
Specjalista

Re: [15.07.08] - Steve Allen & Ben Alonzi feat Tiff Lacey - Wildfires(Philippe El Sisi)

Post autor: fi'zi:k »

Deszczu...!!! nawet mnie nie wku....rzaj :D nie obrażaj sie na tych co nie komentuja tylko wrzucaj dalej. twoje niektore wrzuty (bo nie wszystkie oczywiscie mi sie spodobaly) sa zajedwabiste i naprawde warto zebys wrzucal dla nas forumowiczow inne wspaniale kawalki.
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: [15.07.08] - Steve Allen & Ben Alonzi feat Tiff Lacey - Wildfires(Philippe El Sisi)

Post autor: Wir00z »

Ej..Krzychu mam taki sam problem jak Ty.. Powiem Ci tak.. Tutaj u nas są dwie grupy urzytkowników,a mianowicie Ci co sie znają co nie co na muzyce (ew.danym gatunku) i są Ci,którzy pobierają co i ile wlezie,patrzą na to gdzie najwięcej komentarzy i wtedy tam sie wpisują..:mad: Ci pierwsi dają swoje zdanie "prawie" we wszystkich postach,które ukazują się w ich ulubionym dziale,bądź co bądź-działach.. Co do tej drugiej części to już nic nie poradzimy..Zobaczą komercyjny tytuł komerycjnego autora i już od razu się wpisują,pomijając inne,nieznane,a co za tym idzie zdecydowanie lepsze utwory,jednocześnie nie dostrzegając ich wartości..No,ale co zrobisz? Nic..Tak już było,jest i będzie,nie ma co sie łamać,tylko wrzucać dla tych co kochają muzyke i wiedzą jaki pożytek z niej będą mieli,a nie dla tych co mają wałek,aby po prostu mieć.. Tyle ode mnie.. ;)

Edit co do wałka.. No powiem,że wszystko co od Ciebie jest 1 klasa..Wpadłem tutaj ze względu na Tiff..No i nie zawiodłem się! Jak zwykle bajeczny Vocal,a te melo i bit Steve`a Allen`a i Bena Alonzi`ego w remixie El Sisi`ego dodają temu wałkowi niesamowitego uroku.. Polecam jak najbardziej!
Awatar użytkownika
Serce28
Ekspert

Post autor: Serce28 »

Jesoo rozpływam się .. wałek zajefarbniasty .. vocal miodzio aż się nie chce przestać słuchać .. melo zajeb...... :) Nuta cudeńko :]
Dzięki Krzysiek :)

Pozdro :)
jarzomp
Nowicjusz

Post autor: jarzomp »

Nie zawiodłem się chociaż wokal Tiff mnie nie zachwyca tak jak w innych kawałkach. Jeśli chodzi o całokształt to full pozytyw! Dzięki ;]
djmarten
Nowicjusz

Post autor: djmarten »

dzięki
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

Nie komentuje tego pierwszego...bo moje zdanie znasz, dupsko skopac i tak sie skoncza Twoje swietne pomysły, wrrr :D :p

Co do kawalka, śliczny jest...Tiff firma sama w sobie...do tego ten niesamowicie napedzajacy sie rytm..miło, miło...polecam!

pzdr. :)
Awatar użytkownika
Bakuś
Klubowicz

Post autor: Bakuś »

Bardzo fajny kawałek.polecam,polecam,polecam... 9/10
Tomaszek_21
Użytkownik

Post autor: Tomaszek_21 »

super nuta :D 10\10
zaba21x

Post autor: zaba21x »

nutka niezła podoba sie polecam :) i wrzucaj dalej :)
Awatar użytkownika
master200
Klubowicz

Post autor: master200 »

dzięki Krzychu za kolejny znakomity utworek ;-)) Pozdro! <beer>
Awatar użytkownika
pawelyogi
Użytkownik

Post autor: pawelyogi »

kosiara
Jarek014

Post autor: Jarek014 »

Bardzo fajna nutka. Pozdro. Thanks :)
ODPOWIEDZ