Ej..Krzychu mam taki sam problem jak Ty.. Powiem Ci tak.. Tutaj u nas są dwie grupy urzytkowników,a mianowicie Ci co sie znają co nie co na muzyce (ew.danym gatunku) i są Ci,którzy pobierają co i ile wlezie,patrzą na to gdzie najwięcej komentarzy i wtedy tam sie wpisują..:mad: Ci pierwsi dają swoje zdanie "prawie" we wszystkich postach,które ukazują się w ich ulubionym dziale,bądź co bądź-działach.. Co do tej drugiej części to już nic nie poradzimy..Zobaczą komercyjny tytuł komerycjnego autora i już od razu się wpisują,pomijając inne,nieznane,a co za tym idzie zdecydowanie lepsze utwory,jednocześnie nie dostrzegając ich wartości..No,ale co zrobisz? Nic..Tak już było,jest i będzie,nie ma co sie łamać,tylko wrzucać dla tych co kochają muzyke i wiedzą jaki pożytek z niej będą mieli,a nie dla tych co mają wałek,aby po prostu mieć.. Tyle ode mnie..
Edit co do wałka.. No powiem,że wszystko co od Ciebie jest 1 klasa..Wpadłem tutaj ze względu na Tiff..No i nie zawiodłem się! Jak zwykle bajeczny Vocal,a te melo i bit Steve`a Allen`a i Bena Alonzi`ego w remixie El Sisi`ego dodają temu wałkowi niesamowitego uroku.. Polecam jak najbardziej!