[01.08.08] - Wideboys (feat. Shazney Lewis) - Daddy o (Wideboys Radio Edit) + 1

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

[01.08.08] - Wideboys (feat. Shazney Lewis) - Daddy o (Wideboys Radio Edit) + 1

Post autor: paauli_83 »

No to tak...od czego by tu zacząć,....hmmm...moze zacznijmy od tego ze pewne gady dokopały sie do czego s co miało miejsce rok temu...czyli komercha...i z tej okazji up...jeden jedyny...i basta! bo nawet nie wiem co teraz z tej kategorii jest na topie, hahaha :D Ale ok...dwie nuty...przy których z maluchami ostatnio robilam układy xD

Wideboys (feat. Shazney Lewis) - Daddy o (Wideboys Radio Edit)

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=aiaypluubs
Di feno and Alls feat. Karine Lima - Touch your mind

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=lgfftt4pbb
Pzdr. :lol:
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: [01.08.08] - Wideboys (feat. Shazney Lewis) - Daddy o (Wideboys Radio Edit) + 1

Post autor: Krzychu »

Zostałem opieprzony za to, ze nie skomentowałem tak więc się pojawiłem bo przecież ta małpa by mi żyć nie dała w innym wypadku xD :D

Wiecie, ja się kompletnie na tym gatunku muzyki nie znam ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że cholerka kawałki nawet w ucho wpadają xD A zatem ja od was oczekuje komentarzy i Thanksów dla tej Pani, bo jak nie będzie tego to ona będzie bardzo zła i zacznie was banować, a tego zapewne nie chcecie :D :lol:

Pozdrawiam, Krzyś :*
brambor
Nowicjusz

Re: [01.08.08] - Wideboys (feat. Shazney Lewis) - Daddy o (Wideboys Radio Edit) + 1

Post autor: brambor »

dzieki.da sie posluchac.
Awatar użytkownika
Czerwin87
Nowicjusz

Post autor: Czerwin87 »

Fajne bity
dB09
Użytkownik

Post autor: dB09 »

tylko leb napie.dala od tego :| .

co to ma wspolnego z POP, ludzie, macie cos z uszami czy co, problem wrzucic do dobrej kat.
Awatar użytkownika
Pawel1987
Ekspert

Post autor: Pawel1987 »

Hahahaha... Zgadnijcie kogo Paulina miala na mysli piszac o gadach xD
Pamietam jak kiedys wpadalem do tego dzialu tylko po to by zobaczyc czy Paulina wrzucila cos nowego... To byly czasy xD
A teraz ocenmy nutki :p
Szybko wpadaja w ucho i mozna sie przy nich naprawde fajnie pobawic... Moglabys wiecej tej komercji wrzucac bo naprawde dobrze Ci to wychodzi ;) Z czystym sumieniem moge je polecic ;-)
dB09 pisze:tylko leb napie.dala od tego :| .

co to ma wspolnego z POP, ludzie, macie cos z uszami czy co, problem wrzucic do dobrej kat.
A kolega dB09 niech sie tak nie bulwersuje bo to jest dzial Dance/Pop a nie sam Pop wiec te uwagi byly zupelnie nie na miejscu...

Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
candy
Weteran

Post autor: candy »

Ten drugi kawałek super, pierwszego jeszcze nie przesłuchałam, ale drugi posiadam i co najśmieszniejsze miałam go w albumie z ktegorii house hmm. :P
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Pauli co Ty robisz w tym dziale? xD No nie moge..:o

Ps. Wałków nie będe komentował,bo sie nie znam.. ;)
Awatar użytkownika
Serce28
Ekspert

Post autor: Serce28 »

Szczerze to pierwsza nucia jest ok , można przy niej się pogibać :p
Druga już mi tak nie podeszła .
Ogólnie dzięki Pauli za 1-szą nucie .. drugą tylko odsłuchałam :)

Pozdro :)
Niunia0624
Weteran

Post autor: Niunia0624 »

takie sobie nic rewelacyjnego
ODPOWIEDZ