Dzial Reggae

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Re: Dzial Reggae

Post autor: paauli_83 »

Dział zbedny!
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Post autor: Dyzm4 »

Beatkaaa93 pisze:
przyznaje racje. ;)
czemu szkodzi, jeden dzial wiecej ?
pozatym:
peace.
Bo sie robi smietnik i koniec...!!
jestem tu od paru lat i mi nie mów co jest dobre a co nie...!!
Awatar użytkownika
candy
Weteran

Post autor: candy »

Hmm. :>

W niektórych działach jest mało mp3, rzeczywiście, a ja np. ostatnio nie wiedziałam gdzie wrzucić kawałek reggae, w sumie pozostał dział dla tych nie pasujących nigdzie.
Np. Sean Paul często pojawia sie w hip hopie, ale on tworzy muzykę zwaną dancehall, i znowu trzeba byłoby zakładać kolejny dział i tak w kółko, więc może lepiej zostawić te działy, które mają największe powodzenie, a z reszty zrobić tzw. "Inne", albo "Różne"?Dział się zapełni, przynajmniej pustek nie będzie i ktoś będzie zauważał wrzucane mp3, bo zauważyłam, że mało osób zagląda na niektóre działy.
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Wiecie ja slucham tylko cubbingu ale myslac obiektynie to dzial reggea (nie wiem jak to sie pisze :p ) by sie przydal ale co tam znaczy jednaosoba... jesli admini (nie wiem ilu ich jest) sie zgadza to ja osobiscie nie widze przeszkod to chyba od nich najbardziej zalzy czy ten dzial bedzie istnial a do userow nalezy dbanie o jego byt .. a zreszta po co ja sie tak rospisuje xD .. tak jak pisalem wcesniej zaytajcie adminow na pw nie jesli sami nie zauwaza tego tematu tak naprawde to ja sam myslalem ostatnio ze tylko reggea tu brakuje .. Pod logiem muzikum znajdowala sie kiedys wiadmosc ze admini i moderatorzy staraja sie doprowadzic forum do perfekcji i ze to sie nie uda bez userow i mieli racje dziewczyna napisala o reggea i dobrze zucila pomysł niech ludzie pisza normalnie np "dzial niepotrzebny" a nie np "Moze jeszcze założymy dzial gdzie nie wolno komentowac? Tobie by sie nowy dzial podobal bo byloby wiec nut to sciagania. Kiedys juz o takim dziale byla mowa. Moim zdaniem nei potrzebny, a caly ten temat jest jak twoja wegetacja na forum: no comments"

A co do wegetacji to hmm beata zalozyla sobie konto a ty odrazu o jej wegetacji chcialem ci powiedziec ze jak sie pojawiles na forum to tez nie miales odrazu 361 postow tylko zaczynales od 1 ale watpie w to zebys odrazu chcial ulepszyc forum- po 3 postach :blee:

pozDrO

P.S sory ale ja zawsze gadam jak kataryka w dodatku bardzo duzo xD D

I przepraszam jeze kogos urazilem chcialem bronic slusznej sprawy ..
Kozak Post

Post autor: Kozak Post »

tak Hyperallstars zgadzam się w 100 procentach

p.s. za długie, nie czytałem
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

A wiecie ile razy to już było poruszane na forum ? Dział zbędny i zapewne go nie będzie na forum...
Ewelina
Weteran

Post autor: Ewelina »

Rap jak Kozak pisze:ja wrzucam rege ro rapu i mi dobrze
oż kurna no...
to może ja będę wrzucać Dodę do rapu, a np. 2paca do dance'u czy house'u. to by było to samo co Ty robisz...

jeśli jest muzyka reggae to i taki dział powinien być.

peace.
Awatar użytkownika
sebastian160
Nowicjusz

Post autor: sebastian160 »

widac ze obsluga forum to wszyscy ktozy sa zwyklymi prostakami i sluchaja tylko techna!! reggae to tez muzyka,kazdy lubi co innego!! zamknijncie najlepiej wszystkie dzialy,do tego cale forum!! zal.pl
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Oj kolego przesadziłeś, nie będziesz nas wyzywał od prostaków, za to należy się ban i taką właśnie nakładam na Ciebie Karę...
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Hehehehe Ma bana Ma bana heheeeeeee :ok: :ok: dobrze m tak bo mnie zdenerwował

PozdRO
Zablokowany