Z racji tej, że kiedyś niemalże kochałem Would You Feel'a (teraz już Mniej), to już Masz u Mnie plusa za Sam Remix

A zobaczymy, jak to ze strony technicznej się prezentuje...
No więc tak: Początek taki Sam jak już w jednej z Twoich nutek.. Fajny Reverse Reeverb na wokalu, nieźle wpasowany ten nie spitchowany wokal. Dźwięki TRBB, mogą być, ale jak mówiłem, staraj się kreować własny styl

Musiałbym tu wymieniać te Same Plusy co w innej twojej nutce (przynajmniej początek), bo poza dodanym wokalem prawie nic się nie zmienia.. Ten efekt, takie jakby szczeknięcie nieco w dalszej części, nie zgrywa się lekko z utworkiem. Niezły Padzik, Pianinko już słyszałem, Melo praktycznie nie zmienione, często słyszę to Samo. Wokal mógłby być inaczej pocięty, troszkę znudziło Mi się słuchanie tego Samego, lubię urozmaicenia. Słyszę oryginalny Loop z Remix Packa Would You Feel'a, także ten Retro-Synth.. Potem wchodzi znów motyw z Niepitchowanym wokalem, przejścia bardzo Mi się podobają.. Ogólnie technicznie wszystko ładnie, fajnie itp. Wszystko zgrane (poza tym efektem jednym), ale brakuje Mi "tego czegoś" w tym utworku.. Takiej energi, urozmaicenia.. Brakuje Mi też jakiegoś fajnego Leadu, ze zmienionym Melo, i troszkę inaczej pociętego wokala

Ale ogólnie całkiem niezła produkcja

Kurczę, nie wiem jak
"wykręciłeś" Kick Ala TRBB, Ja się bawiłem ostatnio w Booty Babes, ale w ogóle połączyłem Snare z Kickiem Tek-House'owym, i jakoś coś wyszło

Ogólnie niezła produkcja :)
Pozdrawiam :)