C-Bool - Would You Feel (The Real Beats Creator Remix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
dj ambient
Nowicjusz

C-Bool - Would You Feel (The Real Beats Creator Remix)

Post autor: dj ambient »

Witam!Oto Mój Świżutki Remix C-Bool`a.Zrobiony Na Klimat "TRBB".Miłego Słuchania.Licze Na Wasze Opinie.Pozdro.

Link :

Kod: Zaznacz cały

http://www.zippyshare.com/v/15874272/file.html
:D
Heertuzo
Nowicjusz

Re: C-Bool - Would You Feel (The Real Beats Creator Remix)

Post autor: Heertuzo »

Naprawde pozytywnie zakręcony utwór mimo że wiele sampli od TRBB ale głowny motyw świetny =]
DJ Krzyk

Re: C-Bool - Would You Feel (The Real Beats Creator Remix)

Post autor: DJ Krzyk »

Z racji tej, że kiedyś niemalże kochałem Would You Feel'a (teraz już Mniej), to już Masz u Mnie plusa za Sam Remix :D A zobaczymy, jak to ze strony technicznej się prezentuje...

No więc tak: Początek taki Sam jak już w jednej z Twoich nutek.. Fajny Reverse Reeverb na wokalu, nieźle wpasowany ten nie spitchowany wokal. Dźwięki TRBB, mogą być, ale jak mówiłem, staraj się kreować własny styl :) Musiałbym tu wymieniać te Same Plusy co w innej twojej nutce (przynajmniej początek), bo poza dodanym wokalem prawie nic się nie zmienia.. Ten efekt, takie jakby szczeknięcie nieco w dalszej części, nie zgrywa się lekko z utworkiem. Niezły Padzik, Pianinko już słyszałem, Melo praktycznie nie zmienione, często słyszę to Samo. Wokal mógłby być inaczej pocięty, troszkę znudziło Mi się słuchanie tego Samego, lubię urozmaicenia. Słyszę oryginalny Loop z Remix Packa Would You Feel'a, także ten Retro-Synth.. Potem wchodzi znów motyw z Niepitchowanym wokalem, przejścia bardzo Mi się podobają.. Ogólnie technicznie wszystko ładnie, fajnie itp. Wszystko zgrane (poza tym efektem jednym), ale brakuje Mi "tego czegoś" w tym utworku.. Takiej energi, urozmaicenia.. Brakuje Mi też jakiegoś fajnego Leadu, ze zmienionym Melo, i troszkę inaczej pociętego wokala :) Ale ogólnie całkiem niezła produkcja :) Kurczę, nie wiem jak
"wykręciłeś" Kick Ala TRBB, Ja się bawiłem ostatnio w Booty Babes, ale w ogóle połączyłem Snare z Kickiem Tek-House'owym, i jakoś coś wyszło :D Ogólnie niezła produkcja :)

Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ