[03.10.08] - Hibeatz - Time will tell
-
Saddam Husein
- Użytkownik
Re: [03.10.08] - Hibeatz - Time will tell
jest zajebisty ale moim zdaniem Bitch N Money jest lepsze pzdr
-
toudek88
no "suki i kasa" nie jest zle. looknijcie tez na dave 202 - nuclear device tez tego samego stylu kawalek...
elegancka nuta.
Mimo że to odmiana trance'u to różni się ona diametralnie od pierwotnego stylu. W odróżnieniu od trance'u ten odłam, że go tak nazwę, ma w sobie dynamikę i nie nie można się przy nim nudzić. Ni mówi że wszystkie nuty trance'owe są nudne ale bardzo dużo z nich mnie usypia po prostu.
Ale o gustach sie nie dyskutuje a to tylko moja opinia
Mimo że to odmiana trance'u to różni się ona diametralnie od pierwotnego stylu. W odróżnieniu od trance'u ten odłam, że go tak nazwę, ma w sobie dynamikę i nie nie można się przy nim nudzić. Ni mówi że wszystkie nuty trance'owe są nudne ale bardzo dużo z nich mnie usypia po prostu.
Ale o gustach sie nie dyskutuje a to tylko moja opinia
-
toudek88
Desperado wielki władco, widze ze sie znasz biegle. Pewnie słuchasz dj remo i kalwi & remi, wiec pajacu jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj o ile nie podajesz argumentów... Pewnie jestes wojtek i tez masz 13 lat...
Wnerwiaja mnie takie debilne komentarze nic nie wnoszące... Sorry za offtop
Wnerwiaja mnie takie debilne komentarze nic nie wnoszące... Sorry za offtop
-
MAD_MAXX
wcale to taki hard trance nie jest, ale ma z tym wiele spolnego. Pozatym wiekosc przecietnych ludzi uzywa tych wszystkich nazw zeby byc bardziej cool...
tak mi sie przypomina jak chodzilem do technikum i kumpel powiedzial ze on slucha trance i nie wyrabia przy tym i musi wziasc tabsa zeby jechac dalej, a jak sie go spytalem dokladnie co slucha to gdy uslyszalem MASTER BLASTER zaczelem zrywac boki...
tu mozna poczytac wiecej o hardtrance
tak mi sie przypomina jak chodzilem do technikum i kumpel powiedzial ze on slucha trance i nie wyrabia przy tym i musi wziasc tabsa zeby jechac dalej, a jak sie go spytalem dokladnie co slucha to gdy uslyszalem MASTER BLASTER zaczelem zrywac boki...
tu mozna poczytac wiecej o hardtrance
Kod: Zaznacz cały
http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_trance-
cinek88
świetny kawałek uwielbiam takie klimaty więcej takiej muzyki dobrze by zrobilo na forum
-
toudek88