Aryan - Life is like a boat (demo song)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Aryan
Nowicjusz

Aryan - Life is like a boat (demo song)

Post autor: Aryan »

Witam... postanowilem wrzucic swoje demko ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www.wrzuta.pl/audio/aFSMFnWSn1/aryan_-_life_is_like_a_boat_anime_house_demo
:D
DJ Krzyk

Re: Aryan - Life is like a boat (demo song)

Post autor: DJ Krzyk »

Przyjemny wokalik na początku.. W ogóle początek bardzo Mi przypasował, przyjemne dźwięki, taki lekki... Potem dość niezły Upfilter.. Jednak Bassik nie podszedł Mi za bardzo.. Kick za mało nagłośniony troszkę, ale barwa ujdzie... Hi-Haty też całkiem spoko.. Podoba Mi się taki krótki motyw, z takimi jakby Snare'ami ;) Potem znów przyjemny wokal z pianinkiem.. Tylko tak jakoś nierównomiernie wchodzi, i mam takie odczucie, że Ty po prostu wyciąłeś tego wokala z innej piosenki razem z tym całym pianinkiem itp xD Ale to tylko takie Moje odczucie.. Nawet fajny ten taki maślany Lead w dalszej części, co gra pod Linię Bassową ;) A na końcu Kick w ogóle nie zgrywa się z wokalem i resztą.. No ale cóż powiedzieć - technicznie ujdzie, choć Bassik Mi się nie podoba, tak to całkiem spoko, troszkę zawiewa nudą.. Ale ogólnie nieźle.. To tyle ode Mnie :)

Pozdrawiam :)
Pol4fon2U

Post autor: Pol4fon2U »

DJ Krzyk pisze:Przyjemny wokalik na początku.. W ogóle początek bardzo Mi przypasował, przyjemne dźwięki, taki lekki...
Zgadzam się z DJ Krzykiem w 100%! Nic nie mam do dodania
DJ Krzyk pisze:Tylko tak jakoś nierównomiernie wchodzi, i mam takie odczucie, że Ty po prostu wyciąłeś tego wokala z innej piosenki razem z tym całym pianinkiem itp xD Ale to tylko takie Moje odczucie..
I znowu DJ Krzyk wyjął mi wszystko z ust co chciałem powiedzieć! Słychać bardzo dokładnie, że wokal jest wycięty z tym pianinkiem z jakiegoś kawałka! Można to zauważyć po innym masterze w wokalu, a innym w podkładzie! Nie popisałeś się chłopcze. Jeszcze potem nierówno kick idzie z wokalem ;/ ... popraw to. Ten bit "pierdzenie" jakoś nie przypadło mi do gustu, jakieś takie kiepskie dźwiękowo, "kaleczy" ten kawałek - i napewno to nie jest House. Nie wiem, ale mi się ten kawałek nie podoba8/.

Pozdrawiam! I zapraszam do mnie!
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

I znowu DJ Krzyk wyjął mi wszystko z ust co chciałem powiedzieć!
Przepraszam :( :-( Nie Moja wina, ze zawsze wszystko dokładnie oceniam :)
Pol4fon2U

Post autor: Pol4fon2U »

xD ;]
Gimbus
Specjalista

Post autor: Gimbus »

Dziwnie sie zaczyna ..Nie znam dokładnie tego anime house ale vocal pasuje do pianka , jest wyraźny - to dobrze .. potem uplifter i kick i bass , najpierw śliczny vocal a potem "kulawy" bass , jak już się pewnie domyślasz .. ten hatowy loop średnio mi podszedł , potem jakby taki leadzik , tez kiepski , i znowu vocal , zamieszanie i haos w tym utworku jak na targowisku wrocławskim ..vocal nie w tempo.. Master troche do poprawy .. za utworek dostaniesz od mojej skromnej osoby 4.9/10 :(

OffTop - Pol4fon2u ładnie ci w tym niebieskim , zasłużyłeś na ta sukienkę ..

PozdrO
Awatar użytkownika
Jack Vornst
Weteran

Post autor: Jack Vornst »

wiec, nei wiem juz co napisac, bo juz wyzej koledzy wymienili te rzeczy. jak dla mnie kawalek fajny ze wzgledu na nie łatwe brzmienia ;d Pozdro!
Awatar użytkownika
pitey
Klubowicz

Post autor: pitey »

Wokalik na początku bardzo przyjemny, pozniej wchodzi bassik nawet niezły, tylko mogłeś bardziej urozmaicić linię basową i zrobic jakieś przejście które narasta a nie ze po wokalu wchodzi od razu bass, troche dziwnie to brzmi...

nie oceniam poczekam na full

pozdro
ODPOWIEDZ