Aprilia SR czy Piaggio NRG? Jakie opinie
Aprilia SR czy Piaggio NRG? Jakie opinie
Co myślicie Aprilia SR czy Piaggio NRG? Mam zamiar zakupić albo Aprilkę albo Piaggio 
-
Marcell146
- Nowicjusz
Re: Aprilia SR czy Piaggio NRG? Jakie opinie
Mój kumpel ma tego Piaggio NRG to potrafi spalić nawet 4l na 100 Km a w zbiorniku mieści się 6l z haczykiem co chwile musisz jeździć na stacje.
A części nie znajdziesz łatwo tylko prowizorka ratuje.
A za to Aprilia jest lepsza fajnie się nią w zakręty wchodzi mniej pali i też ma kopa. Miałem okazje tym jechać ciągnie 100 KM\h bez blokady fura jakich mało.
Ja bym osobiście brał APRILIĘ bo komfort jazydy jest nieziemski.
A części nie znajdziesz łatwo tylko prowizorka ratuje.
A za to Aprilia jest lepsza fajnie się nią w zakręty wchodzi mniej pali i też ma kopa. Miałem okazje tym jechać ciągnie 100 KM\h bez blokady fura jakich mało.
Ja bym osobiście brał APRILIĘ bo komfort jazydy jest nieziemski.
-
groszek
SR 4 ever mam ditecha z 2001 i latam nim 90-95 i pali mi 2.5l jest boski 
-
silve1993
jak pali 4l to i duzo wyciągnie mój kumpel ma peugeota z 2000 roku(skuter)wyciągnie 80 km przy spalaniu 3 litrów ale plastiki tak pala dziadostwo..ja polecam Simson Sr 51 stary ale sie trzyma tylko znależć w dobrym stanie
...Piaggio/gilera.....NRG lepszy...ten ziomek któremu pali 4l niema czasem Gaźnika 17,5? Chyba że nieregulowany...osobiście polecam NRG..!
-
tyoka
posiadalem NRG
(teraz yamaha tzr) i powiem ci ze kawal dobrego motoru, zadnych problemow z nim nie mialem, rocznik 97, teraz mam yamahe 2003 i szkoda gadac.. tylko problemow ze szok.. kolega ma sr i potrafi mu spalic nawet 5 na dyszy 100... to mi tyle tzr nie pali na 135... nrg seria bujala mi do 90
we 2 75 heh
a wiec polecam polecam
i na kolo rowno na serii ja bralem 
(teraz yamaha tzr) i powiem ci ze kawal dobrego motoru, zadnych problemow z nim nie mialem, rocznik 97, teraz mam yamahe 2003 i szkoda gadac.. tylko problemow ze szok.. kolega ma sr i potrafi mu spalic nawet 5 na dyszy 100... to mi tyle tzr nie pali na 135... nrg seria bujala mi do 90
Aprilia tak tylko nie DiTech bo tam masz wtrysk paliwa i jak sie rozwali to masz lipe bo w Polce z tego co wiem sa 2 warszaty które potrafia odblokowac i naprawic lub wymienic wtrysk w tym skuterku
Piaggio jak napisał kolega wyzej pali duzo ale przy tym ma zryw.
Osobiscie nie polecam skuterów wg. mnie nie ma na nich przyjemnosci z jazdy. Nie ma jak na biegówce
Piaggio jak napisał kolega wyzej pali duzo ale przy tym ma zryw.
Osobiscie nie polecam skuterów wg. mnie nie ma na nich przyjemnosci z jazdy. Nie ma jak na biegówce
Ja posiadam Piaggio NRg Extrem rocznik 2002 i jestem bardzo zadowolony ale wady ma takie jak duże spalanie ale coś za coś v-max 105 km/h 
Tych modeli nie znam jesli zalezy ci na predkosci to moj brat mial Rometa 49cm i smialo we 2 po prostej 120 darlo tylko troche awaryjny byl w koncu polski. ja mialem Yamahe Neos 2006 Poszla mi zawleczka na bolcu w tloku , wymienilem cylinder na 70ccm ale tez rewelki nie bylo max 100km tylko mocniejszt jest oali srednio 2,4 2.7l
jak podepne audio to 3 wezmnie:( ale polecam nie do zdarcia!
jak podepne audio to 3 wezmnie:( ale polecam nie do zdarcia!
- Dj Pstryko
- Użytkownik
JA polecam jedną i drugą markę, jednak silnilniki di techa odpadją :/ Jak już brać to tylko na gaźniku
Polecam NRG LC