Problem!!!HELP!!!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Zawada
Nowicjusz

Problem!!!HELP!!!

Post autor: Zawada »

Witam. Mam problem ponieważ robiłem formata kompa i zainstalowałem windowsa xp home edition+sp1. Chce teraz zainstalowac SP2+net.framework ale wyskakuje mi jeden i ten sam bład:/

Kod: Zaznacz cały

http://www.wrzuta.pl/obraz/m2DOduWsYE/blad
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Tu jest screen z błedu
Prosze o pomoc z gory thx :)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Re: Problem!!!HELP!!!

Post autor: Bartezz »

Jeżeli podczas instalacji jakiegoś oprogramowania w Windows XP z SP2 otrzymasz komunikat "Instalator nie może zweryfikować integralności pliku Update.inf. upewnij się, że usługa kryptograficzna jest uruchomiona na tym komputerze" to popierwsze sprawdź, czy usługa "Usługi kryptograficzne" jest uruchomiona. Aby to zrobić kliknij w menu start Uruchom (Win + R) i wpisz services.msc, odnajdź na liście wpis "Usługi kryptograficzne" i sprawdź czy w kolejnej kolumnie jest wpis Uruchomiono. Jeśli tak to nast&#281 ;p nie sprawdź ustawienia zabezpieczeń w Zasadach grupy. Aby to zrobić kliknij w menu start Uruchom (Win + R) i wpisz gpedit.msc, i rozwiń kolejne gałęzie drzewa
Ustawienia systemu Windows
- Ustawienia zabezpieczeń
- Zasady ograniczeń oprogramowania
odnajdź wpis "Zaufani wydawcy" i kliknij go dwukkrotnie. Na karcie ogólne pod opisem: Zezwalaj nast&#281 ;p ującym użytkownikom na wybieranie zaufanych wydawców zmień opcję z Administratorzy komputera lokalnego na Użytkownicy końcowi.
Pozostałe opcje zostaw bez zmian, kliknij OK i zamknij przystawkę Zasady grupy. Uruchom ponownie komputer.
Ponownie spróbuj zainstalować oprogramowanie.
To rozwiązanie może być również pomocne przy aktualizacji Windows'a XP przez witrynę Windows Update.
Awatar użytkownika
Zawada
Nowicjusz

nie chce mi znalesc gpedit.msc
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Post autor: Bartezz »

panel sterowania --->>Narzędzia administracyjne--->>>usługi i wyszukaj usługe kryptograficzną ;) włącz ją :>
Awatar użytkownika
Zawada
Nowicjusz

właczyłem
ODPOWIEDZ