A więc: Kick i Clap już bardzo znane, podobają Mi się, ale często się Je wykorzystuje, więc nie budzą już jakiegoś szczególnego zachwytu.. Całkiem ciekawy Loopik, Hi-Hat też ciekawy.. Ride'a na Kicku bym ściszył, bo za bardzo się wybija.. Potem ciekawy Fiil, Bassik też bardzo znany - oczywiście nie jest zły, ale też jest już przeorany, i nie kosi szczególnie

Choć Ma naprawdę fajnie ułożoną Linię Bassową, naprawdę wielki plus dla Ciebie za to.. Wokale naprawdę dobre, coś w stylu A-LeeX'a... Fajny tam potem Synth "Rurkowy" dochodzi, też Mi się podoba.. Kurde, naprawdę dobry ten wokal

Sam Go zrobiłeś, skądś pobrałeś, czy to jest wokal A-LeeX'a? Bo naprawdę bardzo dobry jest.. Daje wiele uroku temu utworkowi.. Tak to byłby nudny, ale z wokalem naprawdę dobrze to wyszło

Świetny wokal... Troszkę Mi się wydaje, że później powinien wejść w ten motyw.. Ale tak to naprawdę dobrze to wyszło, dźwięki wprawdzie oklepane do bólu, ale nadal budzą podziw.. Ogólnie nie mam się do czego przyczepić, wszystko jest poprawnie.. To tyle ode Mnie..
PS: Mógłbyś wrzucić link do nutki? Chciałbym Ją Sobie pobrać

I jakby coś, to spróbuj zrobić Remix Packa, bo chętnie bym Sobie Zremixował
Pozdrawiam i dalszych sukcesów życzę ;)