Pathfinder - Your Time (Original Mix)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Pathfinder

Pathfinder - Your Time (Original Mix)

Post autor: Pathfinder »

Kod: Zaznacz cały

http://pl.youtube.com/watch?v=em5EoM-rXHY
Zapraszam do komentowania ;)

mile widzane komentarze i ocenki na youtube :)

Pozdrawiam!
DJ Krzyk

Re: Pathfinder - Your Time (Original Mix)

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Kick i Clap już bardzo znane, podobają Mi się, ale często się Je wykorzystuje, więc nie budzą już jakiegoś szczególnego zachwytu.. Całkiem ciekawy Loopik, Hi-Hat też ciekawy.. Ride'a na Kicku bym ściszył, bo za bardzo się wybija.. Potem ciekawy Fiil, Bassik też bardzo znany - oczywiście nie jest zły, ale też jest już przeorany, i nie kosi szczególnie ;) Choć Ma naprawdę fajnie ułożoną Linię Bassową, naprawdę wielki plus dla Ciebie za to.. Wokale naprawdę dobre, coś w stylu A-LeeX'a... Fajny tam potem Synth "Rurkowy" dochodzi, też Mi się podoba.. Kurde, naprawdę dobry ten wokal :shock: Sam Go zrobiłeś, skądś pobrałeś, czy to jest wokal A-LeeX'a? Bo naprawdę bardzo dobry jest.. Daje wiele uroku temu utworkowi.. Tak to byłby nudny, ale z wokalem naprawdę dobrze to wyszło ;) Świetny wokal... Troszkę Mi się wydaje, że później powinien wejść w ten motyw.. Ale tak to naprawdę dobrze to wyszło, dźwięki wprawdzie oklepane do bólu, ale nadal budzą podziw.. Ogólnie nie mam się do czego przyczepić, wszystko jest poprawnie.. To tyle ode Mnie..

PS: Mógłbyś wrzucić link do nutki? Chciałbym Ją Sobie pobrać ;) I jakby coś, to spróbuj zrobić Remix Packa, bo chętnie bym Sobie Zremixował ;)

Pozdrawiam i dalszych sukcesów życzę ;)
Awatar użytkownika
Lavoque
Nowicjusz

Post autor: Lavoque »

Mam pewien uraz do Bena B., jednak kawałek dość dobrze wyszedł, ciekawy lead i bass , ponadto znam ten wokal :D . Przydałoby się żebyś wrzucił ten utwór na zippyshare bo na YT kiepska jakość.
Pathfinder

Dzieki wielkie za komentarze :)

Link do nuty:

http://www.producing.pl/Pathfinder_-_Your_Time_(Original_Mix).mp3
Tutaj link do rmx packa:

http://www.producing.pl/rmx_pack.zip
Jesli bys robil rmx to daj znac chetnie go potem uslysze ;)
DJ Krzyk

Post autor: DJ Krzyk »

Spoko, w razie czego w najbliższych dniach się tym zajmę ;) W razie czego na PW dam znać ;)

Pozdrawiam :)
Pathfinder

a taki maly offtop, jest ktos chetny na zrobienie tracka ze mna?(hands up) :)

bo wlasnie ulozylem melodie i chce sprobowac sil :)
Awatar użytkownika
Lavoque
Nowicjusz

Post autor: Lavoque »

Ja mógłbym spróbować, z tym, że może być mały problem bo nie robię muzyki w fruity loops. tzn używam FL tylko do VSTi. Ale jakoś możemy se poradzić przy pomocy mp3 i wav :) daj cynk jak Ci się widzi :)
ODPOWIEDZ