[28.11.08] Lange ft Sarah Howells-Out Of The Sky(Kyau&Albert Remix) MEGA KOSA !!!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Agatek
Nowicjusz

[28.11.08] Lange ft Sarah Howells-Out Of The Sky(Kyau&Albert Remix) MEGA KOSA !!!

Post autor: Agatek »

Lange feat. Sarah Howells - Out Of The Sky (Kyau & Albert Remix)

Nasyćcie uszy tym pięknem... ;)

DOWNLOAD :

Kod: Zaznacz cały

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=ayvxehpeam
Miłego odsłuchu,
Agatek
Awatar użytkownika
Qbik
Użytkownik

Re: [28.11.08] Lange ft Sarah Howells-Out Of The Sky(Kyau&Albert Remix) MEGA KOSA !!!

Post autor: Qbik »

"miłego odsłuchu" ? to na poważnie czy lekką nutką ironi w głosie? :P coś co gra w jakości 56kb/s z pewnościa przyjemnością dla ucha nie jest... Kawałek znany bo w wersji Oryginal ma już ponad rok aczkolwiek w remixie Kyu & Albert którego wrzuciłaś brzmi zdecydowanie lepiej... Thanx będzie, ale malutki :P Pozdrawim ;)
Awatar użytkownika
Agatek
Nowicjusz

Re: [28.11.08] Lange ft Sarah Howells-Out Of The Sky(Kyau&Albert Remix) MEGA KOSA !!!

Post autor: Agatek »

Owszem jest kiepska jakość... za co przepraszam...
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Ja tam nie pobieram bo cały singiel dawno już na dysku się kurzy :p Tutaj jakość faktycznie trochę nie za hej, ale przecież liczą się chęci ;) Jeżeli o mnie chodzi to bardzo lubię ten remix, ale dwie wersje uważam za nawet lepsze: Original Album Edit (nie Original z singla!) i Gareth Emery's Essential Edit, który jednak nie będzie wydany :( Ale posłuchajcie sobie ripa, taki dynamiczniejszy oryginał:

Kod: Zaznacz cały

http://pl.youtube.com/watch?v=PhJGQcX8iqw&feature=related
A za nutę 8,5/10 ;)
Awatar użytkownika
masak (Jestem Hardkorem)
Specjalista

Post autor: masak (Jestem Hardkorem) »

Ejże ejże, czemu mi mojej odpowiedzi nie pokazuje? :p
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Gdyby nie ta jakoś... Ale utworek całkiem całkiem :)
Ogólnie daje rade ;)
Polecam dla mnie 9 / 10 :p
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Utworek juz bardzo osluchany przeze mnie ale plus za checi. Ogolnie to remix Aly & Fila podszedl mi nieco bardziej, ale ten tez nie jest zly. Rada na przyszlosc - kawalki trance tylko w 320 Kbps - pzdr.
Awatar użytkownika
scooter1112
Weteran

Post autor: scooter1112 »

oczywiscie posiadam, piękny utorek
ODPOWIEDZ