[15.11.08] WZR - Bogini Sexu (HIT ostatnich dni !!! )
Re: [15.11.08] WZR - Bogini Sexu (HIT ostatnich dni !!! )
Czy ja wiem czy taki hit u mnie na osiedlu byl to hit, ale pół roku temu
ale dzieki za wrzute Pzdr
-
dawraw14
No ja mam podobne zdanie na temat tej piosenki , a wrzuciłem ją tylko bo dużo wiary sie na to jarało a wcześniej tego nie słyszałem i nie wiedziałem że to starePawel1987 pisze:Typowa piosenka dla burakow ze wsi ktorzy przyjezdzaja do miasta by popatrzec na dziewczyny podspiewujac przy tym ta oto piosenke i wozacych sie na zimnym lokciu nawet przy temperaturze -10 stopni Celsjusza(Bez obrazy) Nuta mi sie nie podobala nie podoba i nie bedzie podobac
Pozdrawiam, Paweł![]()
- djwisnia11
- Nowicjusz
-
bory12
Paweł1987 moderator a ludzi obraża brawo :].
Mi się ta piosenka w ch** podoba. Dobry bit , koleś dobrze rymuje :] a że tekst jest taki a nie inny ....
Mi się ta piosenka w ch** podoba. Dobry bit , koleś dobrze rymuje :] a że tekst jest taki a nie inny ....
-
fail
Właśnie tu chodzi o ten tekst
I się zgodzę z Pawlem, ta nuta jest dla wieśniaków. Puszcza się ją na imprezkach typu wszyscy naje**ni i jest wesoło, albo sluchają jej wlasnie takie wsioki co do miasta na weekend jeżdżą 
A poza tym: PANOWE ( i panie też ) Qrna to nie jest żaden wzr tylko FIRMA !
To zespol co ma same takie hiciory 
A poza tym: PANOWE ( i panie też ) Qrna to nie jest żaden wzr tylko FIRMA !
po 1 ti nie jest FIRMA tylko WZR
po 2 za przeprozeniem ale wkurwiaja mnie tacy ludzie jak np fail ktorzy uwazaja ze sa wielkimi miastowymi
GOWNO PRAWDA!
co do piosenki to w ubiegle wakacje juej sluchalem
ale w kazdym razie dzieki za wrzutke ![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)