O.s.t.r. - o.c.b.
Re: O.s.t.r. - o.c.b.
Hm, facet rap robi hurtowo, bo dobrze to robi. :] To, że Twojego kolegi album nie rozjebał, to wcale nie znaczy, że jest zły. Co on jest jakimś guru rapu? Mówisz, że bity to nie wszystko. No to powiedz co na O.C.B. jest złego? Co byś zmieniła? Co Ci się nie podoba? :] No ale skoro uważasz, że O.C.B. to jest replay Ja tu tylko sprzatam, to sorry, ale uszy to masz chyba w...swieca. pisze:otóż widzisz, mnie nie każdą zabija.
przyznać muszę, dobry jest, to nie ulega wątpliwości, ale mógłby się zamknąć w 4ścianach na 2/3 lata i wydać taki album że każdemu szczena by opadła, a tu o szału nie ma, jak mój znajomy powiedział: `Adam dobry jest, ostatni album dobry, ale miał mnie rozjebać, a tego nie zrobił, kurde.`
i widzisz ze mną jest tak samo, bity dobre, teksty, flow, a ma to wszystko być najlepsze, wyjątkowe...
facet rap robi hurtowo, płytka, trasa, płytka, trasa, płytka, trasa i tak w kółko, wszystko w ciągu roku...
O.C.B - kolejna płyta z kilkoma fajnymi tekstami i najprawdopodobniej świetnymi bitami. Tyle że bity to nie wszystko.
Pasowałoby tu:
`trzeba mieć zamysł żeby utrzymać słuchaczy
wydając siódmy album o tym samym
to koncepcji wymaga wprost niezwykłej
wydać płytę stanowiącą poprzedniej płyty replay `
No a teraz spokojnie możecie po mnie jechaćhejtować, czy jak Wy to tam nazywacie
![]()
BTW: Poczytaj sobie o znaczeniu słowa hejtować.
Tak, jest guru. Wiesz, głos jednostek jest chyba ważny, nie?3ósemki pisze:Hm, facet rap robi hurtowo, bo dobrze to robi. :] To, że Twojego kolegi album nie rozjebał, to wcale nie znaczy, że jest zły. Co on jest jakimś guru rapu? Mówisz, że bity to nie wszystko. No to powiedz co na O.C.B. jest złego? Co byś zmieniła? Co Ci się nie podoba? :] No ale skoro uważasz, że O.C.B. to jest replay Ja tu tylko sprzatam, to sorry, ale uszy to masz chyba w...Pozdrawiam. JoU!
BTW: Poczytaj sobie o znaczeniu słowa hejtować.![]()
O O.C.B nic Ci nie powiem w tym momencie, bo czekam na przesyłkę, ale jak dostanę to się wypowiem głębiej.
(Ale jak byś dokładniej przeczytał to byś zauważył, że płytki jeszcze nie przesłuchałam, a z Twojej powyższej wypowiedzi wynika że się lubisz czepiać każdego wyrazu, a tu takiej informacji nie wyhaczyłeś : P. Punkt dla mnie?)
Moje uszy są na swoim miejscu, ale czekaj sprawdzę... Nie, nie są jednak tam gdzie ich miejsce. Zdziwiło Cię to? Mnie nie, bo wg mnie od jakiegoś czasu głowne tematy które rozkminia się powtarzają, może się nie znam, ale mam takie odczucie i `zalepia` wersy słowami takimi jak: ziomek, brat, co mnie irytuje.
Ja to tak oceniam, nie musisz się ze mną zgadzać, bo każdemu coś innego się podoba.
Pe.eS. Sprawdziłam co to znaczy hejtować, drogi Panie i chyba Cię zmartwię, bo nadal uważam że użyłam odpowiedniego wyrazu. Ale to ja tu chyba jestem ta niewykształcona jeśli chodzi o RapowySlang, więc dokształć mnie, a będę dozgonnie wdzięczna.
Pozdrawiam.
Głos jednostek może i tak, ale nie głos jednostki.
Zresztą, ja miałem zawsze swoje zdanie i jakoś nie kierowałem się tym co mi mówią inni, no ale nieważne...
Przeczytałem Twój post i było w nim napisane
Skoro sprawdziłaś co to znaczy hejtować, to pokaż mi źródło tej boskiej wiedzy, to może i ja doszkolę jeszcze bardziej, bo według mnie słowo hejter pochodzi od ang. hater (tłum. człowiek nienawidzący kogoś
czegoś
, no ale czekam na Twoją definicję. ;) I daruj sobie tę ironię, bo bardziej tu syczysz niż odbijasz argumenty. ;)
Pozdrawiam i liczę na komentarz związany z materiałem na O.C.B. ;)
Przeczytałem Twój post i było w nim napisane
więc nie określiłaś się konkretnie.Płytę sprawdzę niedługo.
Skoro sprawdziłaś co to znaczy hejtować, to pokaż mi źródło tej boskiej wiedzy, to może i ja doszkolę jeszcze bardziej, bo według mnie słowo hejter pochodzi od ang. hater (tłum. człowiek nienawidzący kogoś
Pozdrawiam i liczę na komentarz związany z materiałem na O.C.B. ;)
-
St@chU
dobra płyta, prezentujaca stały wysoki poziom ! kawal dobrej roboty ze strony Ostrego !