Drn - Second Chance

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
radush
Klubowicz

Drn - Second Chance

Post autor: radush »

Najnowsza produkcja :

Kod: Zaznacz cały

http://www.wrzuta.pl/audio/mWKeOIS17N/drn_-_second_chance
Awatar użytkownika
Outsider
Weteran

Re: Drn - Second Chance

Post autor: Outsider »

Slychac,ze masz nie male rozeznanie z flem i ogolnie produkcja,kurde,jak robicie te mastery:confused:,wszystko ladnie porozkladane,na kadzi jakis nic nie wychodzi za glosno ani za cicho,wszystko plynie,brawa za to z mojej strony i poklony.Walek ogolnie udany bardzo,przyjemne brzmienia polaczone z dosyc trancowym zacieciem,czyste pady,clap czasami znika ale nie wiem czy to wina odtwarzacza,czy tego reeverba na niego nalozonego.Daje 9/10,pozdro i gratuluje udanej produkcji :brawo: :ok:
Awatar użytkownika
Lavoque
Nowicjusz

Post autor: Lavoque »

Pierwszy kawałek na muzikum, który w całości mi się podoba :) Gratulacje, i oby tak dalej :)
Moudy

Post autor: Moudy »

Początek nie najlepszy.. taki mallanciowy. Ale potem się rozkręca pozytywnie. Pad fajnie wchodzi pasuje to bardzo. Fajny hit-hat, podoba mi się. od 2:10 pianinko z padem mmm.. pięknie.. Hmm naprawdę ładnie i przyjemnie crash uderza a potem melo jego barwa mi troche się spasowała ale melodia bardzo ładna. Końcówka taka sobie, ale może być. Technicznie 9,5 / 10 a stylowo daje 10 :) pzdr
Awatar użytkownika
89ninja89
Użytkownik

...

Post autor: 89ninja89 »

Czekalem az wrzucisz cos od siebie - udało się. Piszesz mi takie bogate komentarze odnosnie watku melodycznego, ktory wiode w swoich produkcjach itp. postanowilem wiec napisac cos od siebie, na temat tego co Ty zrobiles. Od strony technicznej wyglada to bardzo dobrze. Master jest okej - wszytko gra prawie idealnie. Jesli chodzi o bogactwo dzwiekowe, roznorodnosc gry poszczegolnych sampli to na mnie wraznia nie zrobiles. Po komentarzach do moich produkcji myslalem, ze uslysze tu cos co mnie ruszy, takie madre mi zdania pisales. Niestety nie jestem usatysfakcjonowany. Nie zostane wiec fanem Twojego stylu. Podsumowujac: trzymaj poziom jesli chodzi o master i szukaj inspiracji jesli chodzi o linie melodyczna.

Pozdrawiam, zycze dalszych sukcesów
radush
Klubowicz

Post autor: radush »

@ 89ninja89
Celowo pisalem Tobie negatywne komentarze, z resta nie tylko Tobie :) , bo tak na prawde podobaja mi sie twoje nuty, ale po prostu chcialem zeby byly jeszcze lepsze, bardzo czepiajac sie, prawie wszystkiego a najbardziej melodii :)
Dzieki wszystkim za opinie, pzdr
Awatar użytkownika
bil maks
Klubowicz

Post autor: bil maks »

a mi jakos to nie podchodzi... ten gatunek nie pasuje mi..ale pszesluchalem i moge powiedziec ze ze strony technicznej jest dobrze..bogate melodie i brawy nich poprostu to jest dobre ze widac ze wkladasz w to duzo pracy..pozdro
ODPOWIEDZ