R.I.O - When The Sun Goes Down (Incartey Radio Edit)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Incartey
Nowicjusz

R.I.O - When The Sun Goes Down (Incartey Radio Edit)

Post autor: Incartey »

Moja najnowsza nutka Zapraszam do Odsluchania :)

Kod: Zaznacz cały

http://incartey.wrzuta.pl/audio/8bzEs3pqEkG/r.i.o_-_when_the_sun_goes_down_incartey_radio_edit
DJ Krzyk

Re: R.I.O - When The Sun Goes Down (Incartey Radio Edit)

Post autor: DJ Krzyk »

A więc: Początek dosyć ciekawie zrobiony, najpierw wchodzi ładny Upilfterek, potem Downlifterek. Dałbym więcej Reeverbu na wokal - na słuchawkach niby trochę Go słychać, ale na głośnikach wokal wydaje się słuchy, poza tym jest dobrze wpasowany w nutkę, poza tym Mi się ogólnie podoba :) Bassik również bardzo dobry, w zasadzie nie mam tu za bardzo co krytykować, Perkusja naprawdę świetna, bardzo Mi się spodobała, Kick dobrze podbity i nagłośniony, brzmienia Leadowe również stoją na wysokim poziomie, jednym słowem, naprawdę pięknie zrobiona nutka, warta polecenia. Melodycznie również całkiem ciekawie wyszło :) Pięknie, oby tak dalej :) Nutka zostaje na dysku ;)

Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

bardzo fajne pukania czy co to jest na poczatku xD fajny bassw miare na topie xD tak jak krzyk mysle lekki reverb jeszcze na vocalu moglby byc :P u mnie tez nuta na dysku zostaje choc szkoda ze nie zrobiles jej bardziej energicznej ale wielki szacun :)
romeoxx

Post autor: romeoxx »

Wow...dla mnie bomba
djlex

Post autor: djlex »

naprawde bardzo fajne :)
JustEvil

Post autor: JustEvil »

Wpada w uho bardzo fajnie ale wole bardziej energiczne klimaty :)
pawso
Nowicjusz

Post autor: pawso »

No fajnie to brzmi, popieram krzyka dał bym więcej reverbu na vocal i lead z 1:10 moim zdaniem nie pasuje do stylu jak wprowadziłeś na początku, mógłbyś dać temu kawałkowi większego kopa. 9/10
ODPOWIEDZ