Komodo - Still (DJ Necris remix promo 09)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
r2k4

Komodo - Still (DJ Necris remix promo 09)

Post autor: r2k4 »

Moje nowe promo :) zapraszam do ściagania i oceniania.

Kod: Zaznacz cały

http://www10.zippyshare.com/v/81890286/file.html
DJ Krzyk

Re: Komodo - Still (DJ Necris remix promo 09)

Post autor: DJ Krzyk »

Początek nie zaczyna się źle - Wokal dobrze wpasowany w resztę nutki, chodzi głównie o Tempo :) Potem nie ma wyraźnego przejścia między wejściem, a motywem z wokalem i Bassem - powinieneś użyć chociaż jakiegoś Filla, Reverse Crasha w przejściu, żeby choć trochę się to wszystko odznaczało. Całkiem ciekawy Bass wychodzi Sobie z Filterka. Kick troszkę bym bardziej podbił, bo trochę tak puka zamiast porządnie bić, tak to do Perkusji za wielkich zastrzeżeń nie mam, no może drobna uwaga do tego, że czasem ginie w tle. Na Gitarkę nałożyłbym jakieś efekty - Reeverba/Delaya, żeby nie brzmiała sucho. Ogólnie do poprawy trochę Mix i Master, i ten Bass Electro mógłby troszkę lepiej brzmieć. Brakuje Mi również troszkę brzmień Leadowych, nie ma żadnego Plucka, Leada, Arpa, dopiero na koniec pojawia się Lead Ala The Drill, ale dla Mnie to trochę za mało. Tak to nutkę da się ogólnie posłuchać.

Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Paul Lorenz
Użytkownik

Post autor: Paul Lorenz »

Nie jest jakoś nadzwyczajnie ale jest ok :) Całkiem przyzwoity remix.

Właściwie Krzyk powiedział wszystko. Konkretnie i na temat ;p Nic dodać nic ująć.
pawso
Nowicjusz

Post autor: pawso »

Jak dla mnie to mixu tu wogóle nie słysze, zostawiam bez komentarza nast&#281 ;p ny remix tego zrąbanego kawałka
Awatar użytkownika
Mike
Weteran

Post autor: Mike »

Remix calkiem calkiem nawet wyszedl ;p bass calkiem niezly kick troche za cicho bije xd jak juz wspomnial Krzyk rzeczywiscie brakuje dzwiekow leadowych nutka ogolnie taka troche nie nasycona ;p ale jest calkiem ok ;)

pozdro
ODPOWIEDZ