m.c. ft. donut - i wonna (dj donut remix) !house!

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
pawso
Nowicjusz

m.c. ft. donut - i wonna (dj donut remix) !house!

Post autor: pawso »

Tak oczywiście po długiej przerwie we wrzucaniu tutaj produkcji pokazuje moje najnowsze wypociny. Styl generalnie house (i pochodne :D )
Czekam na komentarze bardziej doświadczonych producentów tego forum i ewentualną pomoc w ulepszeniu tego kawałka bo bakuje mi w nim czegoś ale nie wiem czego? :D

Kod: Zaznacz cały

http://www.speedyshare.com/223173512.html
Plik 4,6mb

Za pomoc będe bardzo wdzięczny
DJ Krzyk

Re: m.c. ft. donut - i wonna (dj donut remix) !house!

Post autor: DJ Krzyk »

Powiem ogólnie w skrócie, bo nie przepadam zbytnio za gatunkiem House, choć to oczywiście nie Moja wina, raczej kwestia gustu :) Ocenka: Na początku gra całkiem ładne Pianinko z przyjemnym Melo. Wokal damski również całkiem ciekawy, Loopik może być. Crashe trochę Mi nie przypasowały, ale ogólnie mogą zostać również. Przejścia na ogół dosyć proste, jednak mogą się podobać. Bassik całkiem ładny, pasujący do tego Gatunku :) Perkusja całkiem ładna, ciekawe Loopy, dobry Kick i Clap - brzmienia Perkusyjne to mocny punkt tego utworku. Brakuje Mi, chociażby w motywie z Bassem, jakiegoś bocznego Arpika/Syntha z Melo, zrobiłbym tak, żeby raczej był "bocznym wątkiem", puściłbym Go cicho, żeby się nie wybijał i tyle ;) Ogólnie jednak ładnie to wszystko wykomponowane, ciekawe brzmienia, Mix i Master całkiem w porządku, pod względem technicznym wszystko jest Ok. Nie zrobił na Mnie wielkiego wrażenia, ale pewnie tylko dlatego, że to nie Mój styl. Nutka jak najbardziej na plus, godna uwagi i warta przesłuchania :)

Pozdrawiam :)
pawso
Nowicjusz

Re: m.c. ft. donut - i wonna (dj donut remix) !house!

Post autor: pawso »

Nikt więcej się nie wypowie?
ODPOWIEDZ