John O'Callaghan Feat Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)(Full Version)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Marcin

John O'Callaghan Feat Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)(Full Version)

Post autor: Marcin »

John O'Callaghan Feat Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix) (Full Version)

Kod: Zaznacz cały

http://www.4shared.com/file/103357101/57103108/John_OCallaghan_Feat_Sarah_Howells_-_Find_Yourself__Cosmic_Gate_Remix__by_Kabun__wwwmuzikumpl_.html
Bitrate...: 320kbit / 44.1kHz / Joint Stereo
Czas trwania: 08:41 min
Waga...: 19,9 MB

Ściągniesz Przesłuchasz Zostaw Komentarz Lub Thanks !!!
Pozdro by Kabun ;)
Awatar użytkownika
Radzia
Nowicjusz

Re: John O'Callaghan Feat Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)(Full Version)

Post autor: Radzia »

John O'Callaghan, jeden z bardziej dogłębnych dj, :) , a Sarah Howells - fenomenalny vocal!!!,,,,,i dodatkowo w rmx Cosmic Gate :) ----czyli nuta --pełen profesjonalizM..dziex
Awatar użytkownika
hofcik1
Klubowicz

Re: John O'Callaghan Feat Sarah Howells - Find Yourself (Cosmic Gate Remix)(Full Version)

Post autor: hofcik1 »

Chyba wszyscy na to czekali...ja też ^D^ THX!
uzun

Post autor: uzun »

Świetna nuta wielkie dzieki za upload :) Oby więcej takich kawałków na forum :)
Awatar użytkownika
fi'zi:k
Specjalista

Post autor: fi'zi:k »

nooo... to mi sie podoba :D thx
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Nutka taka sobie. Ogólnie nie przepadam za produkcjami Johna, a w tym przypdku nawet kosmiczni nic nie poradzili. Mi się kawałek nie podoba :( Ale za to podoba mi się nowy awatar Kabuna :) :D
Zielona

Post autor: Zielona »

Stanley jak zwykle wybrzydza :D ja od siebie moge powiedziec ze zaskoczona jestem takim relkiem od JOC bo dawno takiego nie wydal , rmx Cosmigow zdecydowanie lepszy i ciekawszy , wejscie w motyw mi sie podoba , pozatym juz dawno nie bylo dobrego kawalka vocalowego z elementem gitarowym a ja mam do takowych sentyment , ostatnio dobre vocale pamietam z tegorocznej plytki CG , tutaj mile zaskoczenie , jedynie do czego mozna by sie przyczepic to tekst - troche prostacki ale ze wszystko wspolgra ze soba i brzmienie na poziomie to numer godny uwagi
Awatar użytkownika
Marsjan
Klubowicz

Moc :]

Post autor: Marsjan »

Przedwczoraj słuchałem tej nutki podczas audycji Asot'a Armina :]
Bardzo fajna :brawo:
Awatar użytkownika
Stanley
Weteran

Post autor: Stanley »

Zielona pisze:Stanley jak zwykle wybrzydza :D
Co złego to nie ja :D Po prostu nie lubię stylu Johna. Żaden kawałek z jego albumu mi nie podszedł. Za to kosmicznych uwielbiam :)
Awatar użytkownika
Bakuś
Klubowicz

Post autor: Bakuś »

No podoba się bardzo Dzięki Marcin za tą nutę xD
Awatar użytkownika
Adus van Kane
Użytkownik

Post autor: Adus van Kane »

jak dla mnie orginal mix lepszy ;]
pozdro
2exxy76.gif (7.22 KiB) Przejrzano 166 razy
AdiKwOLSZTYn
Nowicjusz

Post autor: AdiKwOLSZTYn »

czekałem na tą nute! :D ... To jest baja :D ... Dzięki! :D
ODPOWIEDZ