Kiedyś sam robiłem coś z tym voxem,wyszło wtedy remizowo,teraz jak słysze to w klimacie trancowym to mi sie gryzie.Ładnie wszystko brzmi,czyste dzwięki porozkładane po panoramie chociaż nie zawiele ich,lead z delikatnym phaserem i pluck.Nudzi mnie bass między kickami,z poprzednich produkcji pamiętam,że hands upowałeś więc pewno stamtąd te ułożenie.Jak zmieniłbyś ułożenie tego basu mogłaby wyjść z tego niezła trancowa produkcja.Co do voxa,lead i cały kawałek ma wydzwiek refleksyjny,a tu co jakiś czas kobiecy głos z erotyczną przesłanką,przynajmniej ja tak to kiedyś potraktowałem pewnie stąd takie stwierdzenie.Podoba mi sie master i miks,solidnie i nie tak słodko jak zawsze,powodzenia,fakt jest coraz lepiej
Outsider pisze:Kiedyś sam robiłem coś z tym voxem,wyszło wtedy remizowo,teraz jak słysze to w klimacie trancowym to mi sie gryzie.Ładnie wszystko brzmi,czyste dzwięki porozkładane po panoramie chociaż nie zawiele ich,lead z delikatnym phaserem i pluck.Nudzi mnie bass między kickami,z poprzednich produkcji pamiętam,że hands upowałeś więc pewno stamtąd te ułożenie.Jak zmieniłbyś ułożenie tego basu mogłaby wyjść z tego niezła trancowa produkcja.Co do voxa,lead i cały kawałek ma wydzwiek refleksyjny,a tu co jakiś czas kobiecy głos z erotyczną przesłanką,przynajmniej ja tak to kiedyś potraktowałem pewnie stąd takie stwierdzenie.Podoba mi sie master i miks,solidnie i nie tak słodko jak zawsze,powodzenia,fakt jest coraz lepiej
hehe... gdy zaczynalem robic ta piosenke, to pierwsze co zrobilem to wstawilem vocal na wejscie i ten bass z kickiem a potem jakos zeszlem na trance i wyszla taka mieszanka.
Co do masteru.. no to coraz lepiej rozumie podstawy, i wogule co i jak dziala... Jeszcze napewno wiele do nauki jest ale idzie powoli bo wszystko musze eksperymentowac (Jak wszystko od poczatku mojej kariery na FL studio)
Dzieki za komentarz