Tede - N2E (Peja Diss)
- konrado3030
- Nowicjusz
Re: Tede - N2E (Peja Diss)
Dla mnie Tede to ciota najlepiej mu wychodzi granie debila w Niani na TVN
nie chcial bym sie tutaj wdawac w dyskusje, ale wg mnie klase pokazal Tede, napisal diss z jajem z dystansem do tego wszystkiego, ukazujac argumenty. Peja jak to zwykle bywa zaczal rzucac miesem i tyle o jego odpowiedzi. osobom ktore wyslawiaja Peje ponad niebiosa polecam wywiad Tedego z wyjasnieniem od czego sie zaczelo. nie wydaje mi sie zeby ktorys z nich jakos bardziej ucierpial na tej bitwie z racji tego ze obaj maja rzesze fanow w Polsce. niewiadomo czy Tede w ogole napisze odpowiedz, bo jak powiedzial w wywiadzie, to nie ma sensu. z reszta co tu duzo gadac, zeby sprawdzic obu, proponowalbym bitwe na live i wtedy wyszlo by kto jest gora
nie podniecajcie sie tak lol ^^ chcą sobie pocisnąc to niech sobie pocisną ą wy chyba lapiecie podniete jak jeden drugiemu cisnie po karku
zal.pl macie swoje lata a zachowanie szczeniaka. heh to są wasi idole? to pewnie nie macie wyższych ambicji
jak dla mnie Ci ludzie Kochaja hip hop i sie tym i być może podniecają..dla nie których muzyka jest bardzo ważna.. I jak widzicie Peja już zaprezentował nam dwa kolejne TrackiDuuszeeek pisze:nie podniecajcie sie tak lol ^^ chcą sobie pocisnąc to niech sobie pocisną ą wy chyba lapiecie podniete jak jeden drugiemu cisnie po karkuzal.pl macie swoje lata a zachowanie szczeniaka. heh to są wasi idole? to pewnie nie macie wyższych ambicji