David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch (L3V1 RmX)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
matysek51

David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch (L3V1 RmX)

Post autor: matysek51 »

Mój kolejny nowy RmX

^D^ David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch (L3V1 RmX) ^D^

Kod: Zaznacz cały

http://www19.zippyshare.com/v/96088055/file.html
Komentarze mile widziane :D
Awatar użytkownika
kryla
Specjalista

Re: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch (L3V1 RmX)

Post autor: kryla »

Pierwsze co to tempo. ZUpełnie nie wpasowałeś vokalu do bitu. Potem już tylko lead i sam kick.. w 1:23 słyszę całkiem fajny clap, wyślesz go ? :D Melo muszę przyznać niezłe, dzwięk leadu też ładny, ale to nie wystarczy.. Gdzie bass? no jest ale stanowczo za cichy. Dużo pracy jeszcze przed tobą, pracuj pracuj ;)

BTW. wyślij remix packa ;]
matysek51

Post autor: matysek51 »

dzięki za komenta :D a co do bassu, to postaram się go poprawić, jak miałem troche głosniej, to wydawało mi się, że troche zakłóca melo, ale postarzam sie to jakoś zrobić
Awatar użytkownika
Andy Jones
Weteran

Post autor: Andy Jones »

sam poczatek juz nie zgrywa sie z vocalem, pozniej ten loop wogule...melo nawet ladne , bass kichaaaa ;/ ogolnie bardzo slabe ;/ ale widze ze dopiero zaczynasz ;)
Awatar użytkownika
DeeJay Yang
Specjalista

Post autor: DeeJay Yang »

hmm. Wiec tak kolega chyba dopiero zaczyna, powiem ze troche mi to podlatuje pod Disco Polo :P , bass slaby i za cichy, kick ujdzie, melo za malo dealy i reverbu, loop za cicho, mix i master totalnie brak, fx-y za glosno i tez bez reverbu i dealy, no to jeszcze musisz sie kolego bardzo duzo nauczyc, zycze ci powodzenia w dalszych produkchach. pozdro.
Funk Stylez

Post autor: Funk Stylez »

Oryginału tej nutki nic nie przebije :D Początek slabiutki ;/ nic sie nie zgrywa ;/ bass za cicho.. melo dosc fajne, przejscia slabe, pod vocal jaki pad podloz, ogolnie nutka bardzo monotonna.Jak dla mnie 3/1:) pracuj dalej :)
Awatar użytkownika
Master Gain
Nowicjusz

Post autor: Master Gain »

i chyba rzes gałki pomylił bo tylko na lewej stronie wszystko...
colo81

Post autor: colo81 »

Chłopaki mają racje,najbardziej wali po uszach vocal nie w tempo i master kiepski,ogólnie sporo pracy przed tobą!Pozdro!
ODPOWIEDZ