beterz.com - super nagrody za free za obstawianie meczów - wszystkie sporty !!!

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
corinthas99
Nowicjusz

beterz.com - super nagrody za free za obstawianie meczów - wszystkie sporty !!!

Post autor: corinthas99 »

Poradnik dla początkujących na

Kod: Zaznacz cały

http://www.beterz.com
:

JEŻELI CHCECIE SIĘ ZAREJESTROWAĆ I ZDOBYWAĆ NAGRODY ZA FREE MACIE MOJE ZAPROSZENIE DO BETERZ.COM (trzeba się zarejestrować z tego linku) później wpisujecie dane i gracie i wygrywacie za free ps. gdy wpisujecie numer telefon przed numerem trzeba wpisać 0048.........
tu macie link:

Kod: Zaznacz cały

http://beterz.com/?Referer=12796
Czym jest Beterz ?
Beterz to portal na którym obstawiamy wyniki meczów, imprez sportowych.

Czy musimy tu coś płacić ?
Oczywiście że nie. Tutaj "walutą" są punkty (tak jak na lockerzie ptz)

Co możemy zdobyć za punkty?
Możemy zdobyć liczne nagrody. Ipod nano 8gb, ps3, rakieta tenisowa, aparat cyfrowy, kartę amazon.fr ( pytałem się o to supportu) o wartości 40GBP lub 70$. Również piłkę nożną/koszykową firmy nike, stół do piłkarzyków.

Zakłady

1. Jak założyć zakład?

Aby założyć zakład należy wybrać rozgrywkę, a następnie kliknąć "+" znajdujący się w prawej części przy nazwie. Następnie wybieramy jedną z możliwości i wpisujemy ilość Beterz'ów i klikamy place my bet. Po upływie 3 sekund Twój zakład będzie zatwierdzony.

Uwaga! Jeśli w trakcie oczekiwania na zatwierdzenie padnie bramka, przerwa itp. zmienia się kurs. W tym przypadku mamy 2 możliwości:
- Anulować zakład
- Zaakceptować, lecz z nowym kursem

Jest możliwość zakładania kilku zakładów na jedną rozgrywkę.

Po zakończeniu rozgrywki. Beterz wyśle do Ciebie maila, w którym ukazane będą Twój zysk / korzyści / wygrane.

2. Dlaczego są 2 guziki Tak/Nie

Dlatego, gdyż wybierając "tak", stawiamy na wygraną jakiejś drużyny.
Wybierając "nie", stawiamy, iż będzie remis lub wygrana drużyny przeciwnej.

3. Co to jest "Live betting"?

"Live betting" jest to typowanie w czasie danej rozgrywki. Oczywiście w tym czasie może ulec zmianie kurs.

4. Jak odwołać zakład?

Nie ma możliwości cofnięcia zakładu. Jedynie w szczególnym przypadku (Patrz pkt 1.)

5. Jak mogę się dowiedzieć, że wygrałem?

Jest kilka opcji do sprawdzenia wyniku:
-telewizja
-strony podające wyniki, bądź transmitujące
-sprawdź swoją pocztę email. BeterZ automatycznie wysyła maila z informacjami na temat Twoich zakładów. Jeśli jesteś zalogowany, dostaniesz powiadomienie w prawym górnym rogu

6. Jak mogę zwiększyć szansę na wygraną?

Możesz śledzić najlepsze osoby. W ten sposób uzyskasz dostęp do jego danych (statystyki, na co postawił itp.). Ponadto, są strategie, które pozwolą Ci zwiększyć szansę. BeterZ niedługo zaprezentuje poradnik.

7. Czy kursy są stałe, czy zmienne?

Tak, kursy są zmienne.

8. Gdzie mogę zobaczyć zakłady, które oczekują?

Zakłady, które są w stanie oczekiwania znajdziesz, klikając na ilość BeterZ'ów.

9. Gdzie mogę sprawdzić jak typowałem?

Twoje podsumowanie znajdziesz klikając na "Profile" a następnie "See my current bets".

10. Co to jest kurs?

Kurs mówi nam, ile dostaniemy BeterZ'ów za jednego, w przypadku wygranej.

Przykład: Postawiłem 1000 BeterZ'ów przy kursie 2.67. W razie wygranej otrzymam 2670 BeterZ'ów.

JEŻELI CHCECIE SIĘ ZAREJESTROWAĆ I ZDOBYWAĆ NAGRODY ZA FREE MACIE MOJE ZAPROSZENIE DO BETERZ.COM (trzeba się zarejestrować z tego linku) później wpisujecie dane i gracie i wygrywacie za free ps. gdy wpisujecie numer telefon przed numerem trzeba wpisać 0048.........
tu macie link:
beterz.com/?Referer=12796
corinthas99
Nowicjusz

Re: beterz.com - super nagrody za free za obstawianie meczów - wszystkie sporty !!!

Post autor: corinthas99 »

rejestrujesz się w JOIN BETERZ IN 5 SECOND - TAM WPISUJESZ PODSTAWOWE DANE !!!
ODPOWIEDZ