Sonda wygaśnie 3 stycznia 2010 a Wy macie tym razem tylko możliwość oddania jednego głosu - więc wybierzcie słusznie
Kawałek Roku 2009 [Finał!]
Kawałek Roku 2009 [Finał!]
Zatem moi drodzy, przed nami ostatni etap wyboru kawałka roku 2009 - numerów przy przedmiotowej sondzie miało być 10 jednakże sporo numerów miało taka samo liczbe głosów co tym samo dało nam 12 kawałków, własnie z nich wyłoni nam sie numer 'łan'
- Zapraszam do zabawy 
Sonda wygaśnie 3 stycznia 2010 a Wy macie tym razem tylko możliwość oddania jednego głosu - więc wybierzcie słusznie
Re: Kawałek Roku 2009 [Finał!]
No i oczywiście mój głosik oddany na:
Arnej - Dust In The Wind (Original Mix)
pozdrawiam
Arnej - Dust In The Wind (Original Mix)
pozdrawiam
z mojego TOP 5 jest tylko jeden wałek, dlatego też głosuję na Waiting. Nie rozumiem czemu Tiesto Feat. Sneaky Sound System - I Will Be Here (Wolfgang Gartner Remix) jest w tej ankiecie, jak i w ankiecie z House.
- sandrashia
- Nowicjusz
-
kapiczek
musze wyznac, ze sposrod tej listy utworow, kawalkiem, ktory mi zryl najbardziej beret w dwa zero zero dziewiec jest Cosmic Gate Feat. Emma Hewitt - Not Enough Time (Club Mix) :]
nie wiem czy wybrałem słusznie :p. Głos padł na Gaia-Tuvan (Original Mix) 
-
vichy
z tego grona o ten tytuł może się starać jedynie Ramstardam i Dust in the wind. nie mam pojęcia wogóle co tutaj robi waiting... tak samo nie wiem skąd Waiting w Top20, no ale cóż... Mój głos - RAM-Ramsterdam (Jorn van Deynhoven Remix)
-
Wolverine
Ja zagłosowałem na tegoroczny przebój wszystkich pubów, czyli "I Will Be Here"