Tristan Garner vs. Swedish House Mafia-Leave The Freedom Behind (First Place Mash-Up)

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Under B (Bartii)
Specjalista

Tristan Garner vs. Swedish House Mafia-Leave The Freedom Behind (First Place Mash-Up)

Post autor: Under B (Bartii) »

Witam ! Mam do przedstawienia wspaniały Mash- Up, użytkownika tego forum- Wir00z'a.
Muszę też dodać, że on trochę się nad nim namęczył oraz ostro dużo nerwów stracił xD
Dlatego musicie docenić nutkę ! xD Czy chcecie czy nie ! xD

A ogólnie to wszystko wspaniale wszystko złożone, nie mam żadnych zastrzeżeń do techniki jak i "design'u" nuty :)

Liczę na komentarze !!!
Wir00z, Twojego też xD

Kod: Zaznacz cały

http://www.4shared.com/file/154181729/7204ad86/Tristan_Garner_vs_Swedish_House_Mafia-Leave_The_Freedom_Behind__First_Place_Mash-Up_.html
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Re: Tristan Garner vs. Swedish House Mafia-Leave The Freedom Behind (First Place Mash-Up)

Post autor: Wir00z »

hmm.. mojego? :D Narobiłem się troche przy tej nucie,troche nerwów zjadłem jak i opuszków palców,ale udało się w końcu ;) Liczę,że ktoś to doceni i skomentuje pozytywnie ;) Polecam,Warto ;)
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Re: Tristan Garner vs. Swedish House Mafia-Leave The Freedom Behind (First Place Mash-Up)

Post autor: Krzychu »

Wir00z jak zawsze szaleje :D Bardzo fajne połączenie kawałków ;) Polecam!

Pozdrawiam i jak zawsze czekam na więcej ;)
Awatar użytkownika
pol102
Weteran

Post autor: pol102 »

Tak jak już pisałem Ci na GG. Świetna robota aczkolwiek mankamenty są ;) Pracuj dalej, a będzie jeszcze lepiej.
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

No to ja nie po znajomości tylko technicznie ocenie, jako ze w życiu z niejednej nuty już masha robiłem ;)
Utworki dobrze dobrane, pasują do siebie, jeden bardziej melodyjny drugi "cięższy", czyli sie uzupełniają :D to na plus :D
Ale na Boga (tak mi się powiedziało ;) Wir słuchu ci brakło przy zgrywaniu wokalu??
Owszem idzie przesłuchać, ale no tu mnie zakuło po uszach ;/
Nie przez cały czas, ale no kurde no...
Prócz tego jak już wspomniałem ciekawie to wyszło ;)
Lecz następnym razem przy docinaniu wokalu posiedź parę chwil dłużej, a nie będę się więcej czepiał :D

Pozdrawiam Krzysiek :D
Awatar użytkownika
Wir00z
Ekspert

Post autor: Wir00z »

Krzysiek ciężko było zgrać je tak perfekt.. ;) Poza tym nad samym dopasowaniem Vocalu do melodii i linii basowej siedziałem ogromną ilość czasu.. wyszło jak wyszło,nie każdemu musi się podobać prawda? :) Dzięki za ocene ;)
Awatar użytkownika
Chris da Lucca
Specjalista

Post autor: Chris da Lucca »

Ogólnie jest GIT, ale to jest techniczny błąd który nie powinien się wydarzyć ;)
W sumie to jest kwestia wprawy, wiec ucz się, ucz ;)
Awatar użytkownika
Wasyl
Użytkownik

Post autor: Wasyl »

Osobiście bardzo mi sie spodobał ten mash-up, na początku tylko vokal jest... troszke nie dopasowany ale wrażenie po przesłuchy bardzo dobre :)
Polecam :)
Awatar użytkownika
Silent7
Nowicjusz

Post autor: Silent7 »

któż mógł z płodzić ten magiczny wręcz arkadiowy traczek
z tym nieziemskim iście baśniowym beat'em oraz ponadczasowym vokalem
będącym wytworem natchnionej boską mocą istoty ludzkiej,
któż mógł dokonać tak idealnie zgranej fuzji będącej esencją
totalnie harmonicznego piękna, wyrażonego w postaci de facto fal akustycznych...

Wir00z od dzisiaj powinieneś się nazywać Wirt00oz

aha, i nic dzisiaj nie brałem ;) ... świetnie ci idzie pozdro
ODPOWIEDZ