Jak to co...nagrywa...Już pisałem w skasowanym wątku,ale powiem to jeszcze raz: Peja naprawdę ma u mnie duży plus za ten kawałek. Kapitalny bit, stare dobre flow Ryśka, i ponad 9 minut bardzo dobrego tekstu,bez zbędnych wulgaryzmów,za to z masą punch line'ów.Chłopaki z Parias'u w tej chwili leżą mordą na glebie.... I want more!
Tragedia. Jak to jego wujki dobre rady powinny powiedziec...rysiu koniec rapowania. Slaba kawalina. Kolejny raz potwierdzil ze inteligentny przekaz nie jest jego domena.
osmieszyl sie w tym dissie parokrotnie np i itp. z aluzja do mamy. ewidentnie kolejny raz nie skumal przekazu. Krzeslo to juz mistrzostwo kretynizmu.
PS: Pupy, grasz pupa. Punch ponad poziom Peji i 90% jego fanow
jak zwykle wtrącenia o reprezentowaniu biedy,cały Peja,dno dno i jeszcze raz dno.. Czekam na odp. Parias`a bo szykuje się niezła bitwa Btw. Zrozumiał ktoś coś z tego co ten reprezentujący biedę "raper" nawija? Zastanawiam się też dlaczego przez 70 % tego utworu cały czas jeździ po Pelsonie? Czemu nie po Eldo? Czyżby się bał genialnych tekstów Eldoki? Jak już wspomniałem dla mnie Peja to dno i dnem będzie Jedyne co mi się podobało w tym kawałku to bit,którego osobiście "Raper z Malibu" nie zrobił ps. Krzesło xD
Też mnie właśnie zaciekawiło, dlaczego tak mało pojazdu na Eldo.
Faktycznie tekstów musiał RPS nie zrozumiec.
Ale tak czy siak, kawałek Wymiata, choc oczywiście czekam na Parias'a
On tak bełkocze bo jeszcze w kominiarce był jak to nagrywał. Albo mu tam te 15 letnie JPki latały po studio. 33 lata i z wszystkimi do beefu startować. Księciu skończ prosimy bo twoją biede umysłową wszyscy już znają. Pojechać eldowi po wyglądzie zewnętrzym to tylko taki śmieć jak pejo potrafi. Oczywiście gimbusy się jarają bo wielki kozak z Poznania pojechał yynteligentnie po pariasach Dnoo! Rysiu, pukasz w dno od spodu stojąc na drabinie. Tyle.
robert005 pisze:On tak bełkocze bo jeszcze w kominiarce był jak to nagrywał. Albo mu tam te 15 letnie JPki latały po studio. 33 lata i z wszystkimi do beefu startować. Księciu skończ prosimy bo twoją biede umysłową wszyscy już znają. Pojechać eldowi po wyglądzie zewnętrzym to tylko taki śmieć jak pejo potrafi. Oczywiście gimbusy się jarają bo wielki kozak z Poznania pojechał yynteligentnie po pariasach Dnoo! Rysiu, pukasz w dno od spodu stojąc na drabinie. Tyle.
mistrzostwo świata Rzeczywiście Rychu to model,najprzystojniejszy facet w WLKP