Mam do Kupienia se c902 tanio dość,ale się wyłącza.

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Mam do Kupienia se c902 tanio dość,ale się wyłącza.

Post autor: Bartezz »

Jak W Temacie,da rade coś temu zaradzić google mówi że to wada partii danej.C902 mam do kupienia za 45 eu z zestawem samochodowy glosnomowiacym HCB-120
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

Re: Mam do Kupienia se c902 tanio dość,ale się wyłącza.

Post autor: Ciastek »

To w końcu masz do sprzedania czy chcesz kupić ;p :-)
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Ciastek pisze:To w końcu masz do sprzedania czy chcesz kupić ;p :-)
Mam Do Kupienia,czy ja nie wyraźnie piszę :p wytłumaczę prościej :-) mam możliwość kupna :-)
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

no to kupuj
Awatar użytkownika
Bartezz
Ekspert

Ciastek pisze:no to kupuj
nie leć w ch^ja Bobi ^^D chyba musiałeś ostatnio wpaść do kominka rozpalonego xD napisałem że na dodatek się wyłącza :p
Awatar użytkownika
Ciastek
Specjalista

no to nie kupuj
steefl
Nowicjusz

Post autor: steefl »

Możliwe, że telefon jest po zalaniu i płytka klawiatury do wymiany, albo jeszcze coś, prawdopodobnie któraś z diod powoduje zwarcie, albo na złączach są ślady zlania. Jest jeszcze druga możliwość, że końcówka mocy jest uszkodzona, a to najczęściej w tym modelu wina wadliwej partii. Ewentualnie wina samego softu, ale obstawiał bym na, to pierwsze.
Awatar użytkownika
KemoT
Użytkownik

Post autor: KemoT »

Moja śasiadka ma Aville i ona żyje własnym życiem. Wyłącza się, włącza, nawet raz zadzwoniła :x A jak oddała do naprawy, to powiedzieli, że to jej wina i nie przyjeli.
Awatar użytkownika
Bo_ja_to_ja_xD
Ekspert

Post autor: Bo_ja_to_ja_xD »

Podobny problem mam z w810i. Został na jedną noc na podwórku i od tamtej pory cały czas się sam wyłączał. Tata oddał do serwisu, zrobili coś tam z oprogramowaniem. Problem całkiem nie zniknął ale już rzadziej się wyłącza. Mimo wszystko chyba lepiej trochę dołożyć i kupić sprawny niż wkurzyć się jak okaże się, że tego nie idzie w żaden sposób naprawić.
Awatar użytkownika
Cj Ex3
Ekspert

Post autor: Cj Ex3 »

KemoT pisze:Moja śasiadka ma Aville i ona żyje własnym życiem. Wyłącza się, włącza, nawet raz zadzwoniła :x A jak oddała do naprawy, to powiedzieli, że to jej wina i nie przyjeli.
Cool story bro. ;\
Bo_ja_to_ja_ xD pisze:Podobny problem mam z w810i. Został na jedną noc na podwórku i od tamtej pory cały czas się sam wyłączał. Tata oddał do serwisu, zrobili coś tam z oprogramowaniem. Problem całkiem nie zniknął ale już rzadziej się wyłącza. Mimo wszystko chyba lepiej trochę dołożyć i kupić sprawny niż wkurzyć się jak okaże się, że tego nie idzie w żaden sposób naprawić.
Ja tak miałem z w880i. Po dłuższym czasie użytkowania (pare miesięcy) zaczął się wyłączać. I byłbym wstanie to przeżyć gdyby nie fakt, że z każdym uruchomieniem wyłączał się coraz to szybciej i szybciej... Poszedł do naprawy, Era wgrała mi tego swojego ujowego softa ale chodził aż mi się połamał ząbek od klapki i teraz sporadycznie się wyłączy w kieszeni lub przy upadku (sic! xD ). Drugi raz poszedł do naprawy ostatnio (w lipcu jakoś) bo się fast-port zepsuł (to wejście na łado/usb/słuchawki) i na słuchawach dźwięk się je*ał (takie mleko i niskie częstotliwości cięło). Jak na dwa lata dwie naprawy to raczej zły wynik ale nie narzekam ;) Wymieniam na (najprawdopodobniej) C905 w lipcu :>
Zablokowany