Mam do Kupienia se c902 tanio dość,ale się wyłącza.
Mam do Kupienia se c902 tanio dość,ale się wyłącza.
Jak W Temacie,da rade coś temu zaradzić google mówi że to wada partii danej.C902 mam do kupienia za 45 eu z zestawem samochodowy glosnomowiacym HCB-120
Re: Mam do Kupienia se c902 tanio dość,ale się wyłącza.
To w końcu masz do sprzedania czy chcesz kupić
:-)
Mam Do Kupienia,czy ja nie wyraźnie piszę :p wytłumaczę prościej :-) mam możliwość kupna :-)Ciastek pisze:To w końcu masz do sprzedania czy chcesz kupić:-)
nie leć w ch^ja BobiCiastek pisze:no to kupuj
Możliwe, że telefon jest po zalaniu i płytka klawiatury do wymiany, albo jeszcze coś, prawdopodobnie któraś z diod powoduje zwarcie, albo na złączach są ślady zlania. Jest jeszcze druga możliwość, że końcówka mocy jest uszkodzona, a to najczęściej w tym modelu wina wadliwej partii. Ewentualnie wina samego softu, ale obstawiał bym na, to pierwsze.
Moja śasiadka ma Aville i ona żyje własnym życiem. Wyłącza się, włącza, nawet raz zadzwoniła :x A jak oddała do naprawy, to powiedzieli, że to jej wina i nie przyjeli.
- Bo_ja_to_ja_xD
- Ekspert
Podobny problem mam z w810i. Został na jedną noc na podwórku i od tamtej pory cały czas się sam wyłączał. Tata oddał do serwisu, zrobili coś tam z oprogramowaniem. Problem całkiem nie zniknął ale już rzadziej się wyłącza. Mimo wszystko chyba lepiej trochę dołożyć i kupić sprawny niż wkurzyć się jak okaże się, że tego nie idzie w żaden sposób naprawić.
Cool story bro.KemoT pisze:Moja śasiadka ma Aville i ona żyje własnym życiem. Wyłącza się, włącza, nawet raz zadzwoniła :x A jak oddała do naprawy, to powiedzieli, że to jej wina i nie przyjeli.
Ja tak miałem z w880i. Po dłuższym czasie użytkowania (pare miesięcy) zaczął się wyłączać. I byłbym wstanie to przeżyć gdyby nie fakt, że z każdym uruchomieniem wyłączał się coraz to szybciej i szybciej... Poszedł do naprawy, Era wgrała mi tego swojego ujowego softa ale chodził aż mi się połamał ząbek od klapki i teraz sporadycznie się wyłączy w kieszeni lub przy upadku (sic!Bo_ja_to_ja_ xD pisze:Podobny problem mam z w810i. Został na jedną noc na podwórku i od tamtej pory cały czas się sam wyłączał. Tata oddał do serwisu, zrobili coś tam z oprogramowaniem. Problem całkiem nie zniknął ale już rzadziej się wyłącza. Mimo wszystko chyba lepiej trochę dołożyć i kupić sprawny niż wkurzyć się jak okaże się, że tego nie idzie w żaden sposób naprawić.