[20.08.2010]The Sonic Project-Fell The Liberty(Original Mix) [Upfilting Trance]

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
Awatar użytkownika
Fallen Alias
Użytkownik

[20.08.2010]The Sonic Project-Fell The Liberty(Original Mix) [Upfilting Trance]

Post autor: Fallen Alias »

The Sonic Project-Fell The Liberty(Original Mix)

Kolejny utwór The Sonic Project w stylu Uplifting Trance zapraszam do komentowania ;)

Kod: Zaznacz cały

http://www22.zippyshare.com/v/69227261/file.html

Kod: Zaznacz cały

http://muzikum.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww22.zippyshare.com%2Fv%2F69227261%2Ffile.html
poprawione, miałeś napisane upfilting w poście więc tym się sugerowałem za nim odsłuchałem. Poza tym zapraszam do komentowania również innych

Awatar użytkownika
dycha
Weteran

Re: [20.08.2010]The Sonic Project-Fell The Liberty(Original Mix) [Upfilting Trance]

Post autor: dycha »

Tu już lepiej. Dobra nutka, troszkę bym odjął wysokich tonów, bo za dużo ich jest, słabo dół słychać. Ale produkcja na + . Pozdr,
Awatar użytkownika
Dj Spector
Specjalista

Re: [20.08.2010]The Sonic Project-Fell The Liberty(Original Mix) [Upfilting Trance]

Post autor: Dj Spector »

przed chwilą sluchalem inna twoją nute... i tu od razu inaczej... ladny kick... dobrze pomyslane przejscie na początku... bas... troche za slaby... mozna pokombinowac... a ten padzik co wchodzi na basie jeszcze... to glosniej ... breakdown... fajne piano... z deka za duzy reveerb... ale jest git... te snary na przejscia są fajne... lead też taki ciekawie ulozony... i potem glowny motyw... fajnie nawet brzmi ten side chain na leadzie... ale nadal bas... wszystko scisza... ale nutka na plus ;)
Awatar użytkownika
radekdudek11
Specjalista

Post autor: radekdudek11 »

No trance jak nalezy , Tamta nute skrytykowalem , a za ta pochwale ,kawal dobrej roboty
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

No Reverb na piano trochę aż za duży ;) Kick nawala ostro ;D dobre! ;D PErka niczego sobie.. w sumie nic oryginalnego ale lubię takie standardy.. Nie czysto wszystko slychać przez ten bass.. jakby zagłuszał ale go prawie wogole tam nie slychcać ;D dzinwne ;]
snare rzeczywisice dobre na przejscia ;] może to przez ten mocny kick tak zagłusza Lead? ;> nie wiem.. ale coś tam sie dzieje niedobrego ;p ogólnie Fajny utworek ale wydaję mi się ze poprzedni utwor miał wiekszy potencjał niz ten.. lecz tutaj lepiej dobrane dzwieki ;) . ode mnie 4 / 6 ;)
jezeli zrobilem jakies bledy to sorry ale jestem po kilku glebszych ;)
pozdro ;)
marcinuz87
Nowicjusz

Post autor: marcinuz87 »

Po prostu dobra transowa nutka
Zablokowany