Jasper Forks - River Flows In You (Money G Tribute To The Hitmen Bootleg Mix) [RIP]

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Thomaz Rockerz
Specjalista

Jasper Forks - River Flows In You (Money G Tribute To The Hitmen Bootleg Mix) [RIP]

Post autor: Thomaz Rockerz »

Money G zatesknil za Hands Up-em i dobrze, bo najlepsze nutki mu wychodzily pod nazwa The Hitmen, macie tu ripka najnowszej produkcji, ktorej niebawem bedzie premiera ;)

:banan:

Kod: Zaznacz cały

http://www24.zippyshare.com/v/25621119/file.html
:banan:

Przesluchaliscie, zostawcie Thanksa lub komentarz :)
Bass Reactor

Re: Jasper Forks - River Flows In You (Money G Tribute To The Hitmen Bootleg Mix) [RIP]

Post autor: Bass Reactor »

Ahh :(
Brakuje mi formacji The Hitmen.. [*]

Kawałek 10/10.. Zatęsknił i to słychać :P
Awatar użytkownika
madziulka
Weteran

Re: Jasper Forks - River Flows In You (Money G Tribute To The Hitmen Bootleg Mix) [RIP]

Post autor: madziulka »

aj super nutka 10 / 10 :)
Awatar użytkownika
Zdunekk
Użytkownik

Post autor: Zdunekk »

Aj Świetna nutka ;) Człowiek najlepiej się bawi przy hands up'ie :D Jest Hands Up jest impreza hehe;P
No ale moja kariere Dj'a dopiero zaczynam :P Muszę sprzęt kupić bo na kompie nie wiele jest możliwości ;p
przemko98
Nowicjusz

Post autor: przemko98 »

Bass Reactor pisze:Ahh :(
Brakuje mi formacji The Hitmen..
[*]
A co się stało z The Hitmen, jeśli mogę spytać?
Awatar użytkownika
Thomaz Rockerz
Specjalista

Post autor: Thomaz Rockerz »

A co się stało z The Hitmen, jeśli mogę spytać?
Oficjalnie formacja The Hitmen zawiesila swoja dzialalnosc, tzn. teraz tych dwoch panow mozna posluchac jako Money G i Ron Bon Beat :)
przemko98
Nowicjusz

Post autor: przemko98 »

Thomaz Rockerz pisze:Oficjalnie formacja The Hitmen zawiesila swoja dzialalnosc, tzn. teraz tych dwoch panow mozna posluchac jako Money G i Ron Bon Beat :)
Dzięki :)
Awatar użytkownika
DjOhma
Ekspert

Post autor: DjOhma »

oo nie wiedziałem, że Money G to jeden z The Hitmen :P
no jeżeli tak jest to muszę stwierdzić, że w HU był mistrzem jedynym w swoim rodzaju ;)
bo w EH jest za dużo gwiazdeczek ;p
Czekam na fulla bo świetna produkcja ;)
chudy1990
Nowicjusz

Post autor: chudy1990 »

czemu nie ma linków żeby sciagnac ?
ODPOWIEDZ