powiem ci ze super wyszło tylko ten bassline podobny do spencer & hilla , ale mysle ze powinno przejsc ; )
z drugiej strony slyszalbym to troche inaczej .. poczatek mi przypomina troche dutch house , potem ten vocal i rozkręcanie .. ahh brakuje mi takiej piszczałki jak afro albo cos w tym stylu ..
Myślałem że jakoś tak mdło wyszło... ale no dobra będę to jakoś kontynuował. Oj bass z pozoru wydaje się podobny a tak naprawdę to połączenie 2 oddzielnych presetów plus LFO o przebiegu prostokątnym na gale głośności Nic bardzo do tego Loopa nie pasuje poza housowym bitem ale będzie oddzielna wersja może nawet tu na forum zaprezentuje
no faktycznie słychać styl S&H ale to nie znaczy, że źle.. ja tam lubie ich starszy styl Remix bardzo fajny tylko bass cicho slychać^^ popraw to i bedzie git
Fajne te bongosy na początku. Klimat jest Wkreciło mi się. Ale oryginał tej nuty mnie wpienia Jak to słysze, to nei wiem czemu krew mnie zalewa Bassline rzeczywiscie podobny do Spencera. Ale fajny jest . Przejścia popraw . Technicznie jest przyzwoicie, tylko jak dla mnei trochę to stłumione jest. Pozdrawiam i zapraszam do siebie :