01.Ronski Speed Feat Ana Criado - A Sign
02.Ralphie B. - Massive 2010 (Jonas Stenberg Remix)
03.Julius Beat - New Home (George Acosta Remix)
04.Joop - Choices
05.Arnej - The Strings That Blind Us
06.Fafaq - Carimucho
07.W&W vs Ben Gold - Nexgen
08.DJs United - Remember Love
tracklista trafia do mnie idealnie, genialny klimat. nie spotkalem sie na muzikum z osoba ktorej 2 sety, bo tyle narazie przesluchalem, zrobilyby na mnie takie wrazenie. sprawiaja wrazenie jakby byly esencja tych wszystkich audycji ktore staram sie regularnie sledzic. jesli tak wlasnie grasz to zostaje stalym sluchaczem pzdr
Siema set jest na dobrym poziomie jeśli chodzi o muzykę to nie moje klimaty ale super kilka numerów spasowało nawet wielki uznanie dla tego dj-ja... pozdrawiam
Problem polega na tym że duża częśc DJ gra muzykę komercyjną. Gdzie nie pójdziesz na balet to masz wrażenie że leci połączenie DISCO z Techno. Dużo klubów Techno zmienia muzykę na Disco Polo bo ponoc jest lepszy odbiór. Dla mnie set rewelacyjny. Dla takiej muzyki warto żyć. Widac klasę
Zaintrygowały mnie te opinie i sam musiałem tego przesłuchać Powiem krótko: secik wykonany na prawdę profesjonalnie, świetne, energiczne przejścia, playlista również zasługuje na wielki plus :] Na czym grasz jeśli można zapytać?
no ogolnie ten set jak i reszta innych świetne nie ma tu tej monotonni jak w przypaku swiatowych klas dj ktorzy graja w kolko te same utwory i na ta sama karte brak monotonni jak sie właczy nie chce sie wylaczac gratuluje gustu