Kicki w środkowym motywie jeszcze chyba poprawię, końcówka też wydaje mi się teraz źle rozmieszczona w panoramie ale tak to wygląda i raczej szczególnych zmian poza kosmetycznymi nie będzie
o-o-o... Wgniotło mnie w fotel. Motyw od 2:10 wymiata. Nie znam się na hardstyle, początek i koniec mi nie podchodzi, ale za ten środek to aż Ci thanksa walnę
długo czekałem na foola
fajny vocal na preludzie
nie pamiętam nazwy tego serialu już
jak dla mnie to troche lajtowego jumpstylu tutaj jest
ogolnie bardzo przyjemne dla ucha 6/6 od mnie jeszcze żadna produkcja na tym forum mi się tak nie spodobała
Pozdrawiam
nooo kuwa ja bym na Twoim miejscu sie promowal i netlabela szukal serio, bo to dojrzala produkcja baaardzo, urozmaicone te bassdrumy, przestrzeń zagospodarowana idealnie... masakraa jest, 10/1:D
Nie mój typ muzyki ale jeżeli chodzi o kwestie techniczne to mi się podoba. Jest naprawdę solidnie i rozmaicie. Gdyby było krótsze, to byłoby przesycenie motywami ale tak akurat jest jak być powinno. Nie ma nudy, rozmaitość w utworze i jego elementach. Dobra produkcja
Oczywiście cały track godny, mnie się osobiście tak jak pisałem w demku podoba 1:25-2 hehe zawsze jest jakiś momencik ulubiony w traku i tak osobiście to sobie przewijam do tego fragmentu. Dalej jest oczywiście bez zarzutu
No no no ogólnie nie moje klimaty,Hardstyle...słuchałem kiedys i mogę powiedzieć tyle: Ja pie***le i c**j nuta dla mnie kosa,widać fachowa rekę,coraz lepsze kawałki robisz ode mnie 10/10 zycze udanej pracy i licze na nastepne kawałki ^D^