Widze ze bede ocenial pierwszy wiec... Juz na samym wstepie pokusilbym sie o uzycie bardziej profesjonalnie brzmiacych dzwiekow, albo nadał aktualnym wiecej profesjonalizmu i brzmienia poprzez zabawe wtyczkami typi delay, reeverb itp po to by wstep w tej nucie mial swoja glebie. Puki co jest dosc plytki.
Nie wiem jak dlugo zajmujesz sie muzyka, polecam pokusic sie o takie wlasnie eksperymenty. Daj do utworu wiecej watkow bo szybko sie nudzi. Jesli ma trwac 4 minuty uzyj kilku motywow a nie tylko jednego ktory ciagnie sie przez calosc. Czasami lepiej posiedziec 2 godziny dluzej i urozmaicic swoj walek niz wypuscic cos na szybko a pozniej po kazdym kolejnym przesluchaniu sie do niego zniechecac.
Mam dwie uwagi: zbyt malo efektow dajacych glebie - to zmieniloby Twoj kawalek calkowicie, zbyt proste brzmienia (chodzi mi o barwy, mogles pokusic sie o cos bardziej PRO), w kolko powtarzajacy sie jeden motyw - nie trzeba sluchac calego zeby wiedziec co bedzie na koncu
Tyle ode mnie. Nie zniechecaj sie tym co napisalem - probuj dalej i nie boj sie uzywac wtyczek i doslownie mowiac eksperymentowac. Nie jest zle - posiedzisz dluzej bedzie lepszy rezultat. Czlowiek uczy sie cale zycie,
Pozdrawiam