MŁODY M - Ostatnie Starcie feat. ONAR, TEMEK

Zbiór utworów które kiedyś były na forum, tu trafiają wszystkie piosenki w których wygasły linki.
Awatar użytkownika
Veralid
Weteran

Post autor: Veralid »

<script type="text/javascript">var zippywww="www63";var zippyfile="62698688";var zippydown="ffffff";var zippyfront="0f35cf";var zippyback="ffffff";var zippylight="300ef0";var zippywidth=680;var zippyauto=false;var zippyvol=80;var zippydwnbtn = 1;</script><script type="text/javascript" src="api.zippyshare.com/api/embed.js%22%3E%3C/script%3E%3Cscript type="text/javascript">var zippywww="www63";var zippyfile="62698688";var zippydown="ffffff";var zippyfront="0f35cf";var zippyback="ffffff";var zippylight="300ef0";var zippywidth=680;var zippyauto=false;var zippyvol=80;var zippydwnbtn = 1;</script>

Opis .

Wytwórnia Step Records oraz warszawski raper Młody M zapraszają do oglądania pierwszego teledysku promującego album „Kronika 2: Siła Charakteru". Klip został zrealizowany do utworu wyprodukowanego przez Radonisa pt. „Ostatnie Starcie", w którym gościnnie pojawił się Onar oraz Temek.

Niniejszym możemy ogłosić oficjalne rozpoczęcie promocji drugiego solowego krążka Młodego M, który podobnie jak debiut, ukaże się nakładem opolskiego labelu Step Records. Premiera albumu „Kronika 2: Siła Charakteru" została zaplanowana na jesień tego roku, jednak ostateczna i oficjalna data zostanie podana w późniejszym terminie.

Za obraz odpowiedzialna jest ekipa 9mm Filmz. Zdjęcie zostały zrealizowane w Warszawie. Gościnnie w utworze usłyszymy legendę polskiego rapu Onara, oraz przedstawiciele młodego pokolenia Temka. Na podkładzie autorstwa Radonisa znalazły się cuty DJ Cidera.

Zapraszamy do oglądania!

TELEDYSK !
www.youtube.com/watch?v=KXiIsCGptzk
Awatar użytkownika
PajoTS
Użytkownik

Re: MŁODY M - Ostatnie Starcie feat. ONAR, TEMEK

Post autor: PajoTS »

Onar Rozjebał, Młody M kozacko, Temek niech spie***** ;)
xadek5454x
Nowicjusz

Post autor: xadek5454x »

Młody M fajnie pocisnął, Veralid widzę z moich okolic ;P Gdzie do szkoły idziesz ?? ;dd
Awatar użytkownika
Veralid
Weteran

Ja juz do 2 technikum ide ;) tylko urodziny mam 28 sierpnia ;D Ja sie w ekonomie ucze ;)
Awatar użytkownika
Zdunekk
Użytkownik

Post autor: Zdunekk »

Pany nikogo to nie obchodzi to nie forum szkolne czy jakieś przyjacielskie. Dla mnie kawałek kozacki! Kiedy ja ostatni raz słyszałem jakiś kawałek z udziałem Onara... Wieki temu, rozjebał system! 9/10 bo treoche ten trzeci kolezka zjebał system
Awatar użytkownika
Veralid
Weteran

Napisał to odpowiediałem ty jak sie kłocisz z ludzmi to nic nie mowie a troche off topu robisz ;) Spokojnie ja nie musze se zadnych postow nabijac mam konto od 2008 i mam 511 postow to swiadczy o tym ,ze jak musze to sie odzywam ;)
Awatar użytkownika
luk237
Klubowicz

Post autor: luk237 »

no j/w zajeb*ście
ODPOWIEDZ