Zainteresowania
-
kasiek-155
Re: Zainteresowania
Ja uwielbiam piłkę nożną, zresztą sama grałam
chć to częśto dziwi wielu chłopaków, ale cóż... 
-
wowz
interesuje sie leparkour, czyli sztuka poruszania w wielkiej dzungli zwanej miastem
niestety nie mam formy i na razie zamiast _uprawiac_ tylko sie interesuje 
-
Camaxtli
-
dasiek
Jezeli chodzi o mnie to bardzo lubie jezdzic na dyskoteki i dobrze sie bawic. Moje zainteresowania to muzyka (techno\ trance) i sport (siatkowka, pilka nozna, tenis ziemny) bez nich szczeze nie umialbym zyc 
-
guma002
Moimi głównymi zainteresowaniami są:
Muzyka (Polski hip-hop,Tehno,
Sport (Koszykówka NBA choć sam nie uprawiam żadnego sportu ale lubie se siąść w fotelu z piwkiem w ręku i obejżec jakiś meczyk tak jak każdy typowy FACET)
Internet (Dopelnienie telewizora hehe i wolnego czasu )
Muzyka (Polski hip-hop,Tehno,
Sport (Koszykówka NBA choć sam nie uprawiam żadnego sportu ale lubie se siąść w fotelu z piwkiem w ręku i obejżec jakiś meczyk tak jak każdy typowy FACET)
Internet (Dopelnienie telewizora hehe i wolnego czasu )
-
pawloo1989
Witam
Duzo się intersuje muzyką, Ciekawi mnie tez swiat komputerów i internetu. Zajmuję sie teraz laptopaki, składaniem sprzedaż itp. Jednakże to nie sa najnowsze sprzety ale da sie wyżyć z tego. Wiele czasu spedzam przed komputerem w sieci. Ale moim zajęciem ostatnim czasy jest moja dziewczyna.
Pozdrawiam wszytskich 
Duzo się intersuje muzyką, Ciekawi mnie tez swiat komputerów i internetu. Zajmuję sie teraz laptopaki, składaniem sprzedaż itp. Jednakże to nie sa najnowsze sprzety ale da sie wyżyć z tego. Wiele czasu spedzam przed komputerem w sieci. Ale moim zajęciem ostatnim czasy jest moja dziewczyna.
-
sieka
Ja najbardziej interesuje sie sportem(piłka nożna szczególnie),troche informatyki no dobra muzyka przede wszystkim(dla mnie hip-hop i techno)
-
MoSeR
Moimi zainteresowaniami są Piłka Nożna, Komputery, Ładne Dziewczyny, Lotnictwo Dobra muza i szybkie samochody i motocykle.
-
dragonsg1
Muzyka, Komputery, Oczywiście Kobiety
, Manga&Anime, Sport ( piłka nożna, siatkówka, tenis stołowy itp.)