Zainteresowania

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
kasiek-155

Re: Zainteresowania

Post autor: kasiek-155 »

Ja uwielbiam piłkę nożną, zresztą sama grałam :) chć to częśto dziwi wielu chłopaków, ale cóż... :)
pablo7

Post autor: pablo7 »

sport i muzyka zwlaszcza elektro
wowz

Post autor: wowz »

interesuje sie leparkour, czyli sztuka poruszania w wielkiej dzungli zwanej miastem ;) niestety nie mam formy i na razie zamiast _uprawiac_ tylko sie interesuje ;)
Camaxtli

Post autor: Camaxtli »

Film, muzyka, alkohol, gitarka, moja zryta gra na PC no i przedewszystkim sen :D
czorny

Post autor: czorny »

Le Parkour To jest cos :D :D
wawrzol

Post autor: wawrzol »

Sport , muzyka , komputery , motoryzacja, podroze
GolD

Post autor: GolD »

Muza kompy imprezy dziewczyny motoryzacja piłka nozna żużel
dasiek

Post autor: dasiek »

Jezeli chodzi o mnie to bardzo lubie jezdzic na dyskoteki i dobrze sie bawic. Moje zainteresowania to muzyka (techno\ trance) i sport (siatkowka, pilka nozna, tenis ziemny) bez nich szczeze nie umialbym zyc :D
guma002

Post autor: guma002 »

Moimi głównymi zainteresowaniami są:
Muzyka (Polski hip-hop,Tehno,
Sport (Koszykówka NBA choć sam nie uprawiam żadnego sportu ale lubie se siąść w fotelu z piwkiem w ręku i obejżec jakiś meczyk tak jak każdy typowy FACET)
Internet (Dopelnienie telewizora hehe i wolnego czasu )
pawloo1989

Post autor: pawloo1989 »

Witam
Duzo się intersuje muzyką, Ciekawi mnie tez swiat komputerów i internetu. Zajmuję sie teraz laptopaki, składaniem sprzedaż itp. Jednakże to nie sa najnowsze sprzety ale da sie wyżyć z tego. Wiele czasu spedzam przed komputerem w sieci. Ale moim zajęciem ostatnim czasy jest moja dziewczyna. :D Pozdrawiam wszytskich :lol:
sieka

Post autor: sieka »

Ja najbardziej interesuje sie sportem(piłka nożna szczególnie),troche informatyki no dobra muzyka przede wszystkim(dla mnie hip-hop i techno)
MoSeR

Post autor: MoSeR »

Moimi zainteresowaniami są Piłka Nożna, Komputery, Ładne Dziewczyny, Lotnictwo Dobra muza i szybkie samochody i motocykle.
dragonsg1

Post autor: dragonsg1 »

Muzyka, Komputery, Oczywiście Kobiety :D , Manga&Anime, Sport ( piłka nożna, siatkówka, tenis stołowy itp.)
ODPOWIEDZ