Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Re: Avatary i grafiki dla każdego!

Post autor: Dyzm4 »

xnika113, Chyba sie do Cibeie po cos zwróce... tylko zbiore materiały... :D
djkazik

Post autor: djkazik »

Ja mam pytanko jakimi programami dodajecie napisy na avatarach?
Leader

Post autor: Leader »

Tło w sumie obojętne, może byc jakis obrazek z jakies imprezy czy cos takiego
xnika113

Post autor: xnika113 »

dobra, spróbuję coś załatwić Leader dzięki za uznanie Dyzm4 ^^ jak mówiłam, staram się ^^ A napis dodaję ja za pomocą Fotomajstra z onetu. Fajnie się tam ustawia ^^ Pozdro. Ach, od jutra mnie nie będzie, ale wezmę w razie czego tam płytę z moimi duperelkami ^^ I jak będzie internet, to pisz Dyzm4 mam nadzieję, że coś się uda xD Chociaż nie, nie będę miała PSP... x/ No i dzięki za uznanie :roll:
Awatar użytkownika
Stowniee
Klubowicz

Post autor: Stowniee »

prosze o avatara i grafike dla dj stowniee, oraz jeśli można prosić to jakieś logo lub grafiti dla dj stoowniee

w zalączniku gify z djkami
hubik07

Post autor: hubik07 »

Ja ponawiam moją prośbe...
Shekerz

Post autor: Shekerz »

ja tez cos chce z moim aktualnym avkiem tylko moze zmiencie go na niebieski albo na kilka roznych kolorów i dodajcie mój nick :) najlepiej na czarno

Z góry dzieki :) pozdro
Ja też ponawiam 8)
xnika113

Post autor: xnika113 »

No ja już nie będę próbowała więcej zrobić... Niestety, jadę na kilka tygodni do sanatorium i nie wiem, czy będę tam miała internet i programy graficzne... :( Pozdrowienia dla wszystki grafików oczywiście. Mam nadzieję, że niedługo wrócę!!! x) Pozdro raz jeszcze :mrgreen:

[ Dodano: 28-02-2007, 22:51 ]
No i pozdro oczywiście dla wszystkich użytkowników!!!
slaby

Post autor: slaby »

super dzieki wielkie!!
GraX

Post autor: GraX »

moglbym prosic o takiego avatara zeby byla czapka skaejtowska a na niej napis GraX i jeszcze moze jakas grafika???
Dream Sound

Post autor: Dream Sound »

to i ja się dołącze do prośby o avatar :D mój nick" Dream Sound" i do tego jakieś tło z dj'em albo z jakiejś imprezy z góry wielkie dzięki :)
beton1290

Post autor: beton1290 »

A ja poprosze bardzo o avatara z moim nickiem B3t0n jakis zajebisty tło obojetne z góry THX
tomekb52
Nowicjusz

Post autor: tomekb52 »

Witam jeśli mozna tez bym poprosił o jakiegoś avatarka z DJ albo cos bo jak widze wychadza wam zajefajnie tylko nie z moim nikiem tylko tak jak mnie nazywaja "JONASZ" z góry serdeczne dzieki. Pozdro4all
ODPOWIEDZ