Re: Avatary i grafiki dla każdego!
xnika113, Chyba sie do Cibeie po cos zwróce... tylko zbiore materiały... 
-
djkazik
-
Leader
Tło w sumie obojętne, może byc jakis obrazek z jakies imprezy czy cos takiego
-
xnika113
dobra, spróbuję coś załatwić Leader dzięki za uznanie Dyzm4 ^^ jak mówiłam, staram się ^^ A napis dodaję ja za pomocą Fotomajstra z onetu. Fajnie się tam ustawia ^^ Pozdro. Ach, od jutra mnie nie będzie, ale wezmę w razie czego tam płytę z moimi duperelkami ^^ I jak będzie internet, to pisz Dyzm4 mam nadzieję, że coś się uda
Chociaż nie, nie będę miała PSP... x/ No i dzięki za uznanie 
prosze o avatara i grafike dla dj stowniee, oraz jeśli można prosić to jakieś logo lub grafiti dla dj stoowniee
w zalączniku gify z djkami
w zalączniku gify z djkami
-
Shekerz
Ja też ponawiamja tez cos chce z moim aktualnym avkiem tylko moze zmiencie go na niebieski albo na kilka roznych kolorów i dodajcie mój nicknajlepiej na czarno
Z góry dziekipozdro
-
xnika113
No ja już nie będę próbowała więcej zrobić... Niestety, jadę na kilka tygodni do sanatorium i nie wiem, czy będę tam miała internet i programy graficzne... :( Pozdrowienia dla wszystki grafików oczywiście. Mam nadzieję, że niedługo wrócę!!! x) Pozdro raz jeszcze :mrgreen:
[ Dodano: 28-02-2007, 22:51 ]
No i pozdro oczywiście dla wszystkich użytkowników!!!
[ Dodano: 28-02-2007, 22:51 ]
No i pozdro oczywiście dla wszystkich użytkowników!!!
-
GraX
moglbym prosic o takiego avatara zeby byla czapka skaejtowska a na niej napis GraX i jeszcze moze jakas grafika???
-
Dream Sound
to i ja się dołącze do prośby o avatar
mój nick" Dream Sound" i do tego jakieś tło z dj'em albo z jakiejś imprezy z góry wielkie dzięki 
-
beton1290
A ja poprosze bardzo o avatara z moim nickiem B3t0n jakis zajebisty tło obojetne z góry THX
Witam jeśli mozna tez bym poprosił o jakiegoś avatarka z DJ albo cos bo jak widze wychadza wam zajefajnie tylko nie z moim nikiem tylko tak jak mnie nazywaja "JONASZ" z góry serdeczne dzieki. Pozdro4all