Jakiego macie antyvirusa??
Re: Jakiego macie antyvirusa??
avast! - darmowy, wygodny, przydatny. Nie mam ochoty wykupywać licencji na jakieś komercyjne gówna.
-
Pawel16.37
- Nowicjusz
jak siedzę na linuxie to nie używam 
a jak na win to avast.
Najlepszy moim zdaniem jest GData. Ale każdy antyvir ma jakies luki. Nie ma w 100% skutecznego. Podstawa to aktualizacja bazy wirusów.
a jak na win to avast.
Najlepszy moim zdaniem jest GData. Ale każdy antyvir ma jakies luki. Nie ma w 100% skutecznego. Podstawa to aktualizacja bazy wirusów.
- Darkness Deep
- Klubowicz
- Zielukoner23
- Nowicjusz
- Dj Herman DST
- Weteran
Avast!
jeszcze rok temu powiedziałbym nie, ale teraz nie odbiega od Kaspersky'ego czy Norton'a jeżeli chodzi o funkcje jakie ja potrzebuje, a jest przy tym zupełnie bezpłatny
Komputer naprawde jest przy tym antywirusie szybki i nie zamulony, a na tym zalezy mi najbardziej
oczywiście zabezpieczenia jakie ma kaspersky, norton czy produkty eset są wyższych standardów, ale zastanówmy się - po co nam taki fort ?
POZDRAWIAM
oczywiście zabezpieczenia jakie ma kaspersky, norton czy produkty eset są wyższych standardów, ale zastanówmy się - po co nam taki fort ?
POZDRAWIAM
- Play on Me
- Użytkownik
Ja posiadam Avirę. Spisuje się lepiej od Avasta, mniej obciąża kompa i skanuje duużo szybciej ^^