Zabawa w "Dokończ zdanie"
Re: Zabawa w "Dokończ zdanie"
...na drugą też się skusił,ale trzeciej nie dał rady dokończyć,bo go bolało :(
Więc poszedł do lekarza,a tam... 
- PhunkyStar
- Klubowicz
...dowiedział się że ma bogatą żone która ma wytwórnie czyściutkiej wódeczki, która...
...od ponad 25lat świetnie prosperuje
Lecz Edward twardo się zastanawiał nad tym czy rzucić nałóg czy nie
W końcu chodziło o jego życie...
- Zalef aka Staffu
- Ekspert
- PhunkyStar
- Klubowicz
...pójdzie do jej wytwórni i rzuci sie do jednego ze zbiorników z wódą umierając przy okazji w atmosferze o jakiej każdy żul mógł by sobie tylko pomarzyć...
...spełni swoje najskrytsze marzenie i znajdzie kobietę swojego życia,bo żonka to zwykła ku*wa była
:p:] Wyruszył,więc w wyprawe pełną przygód
Odwiedził...
W dupie to mam
Nie zmieniam :]
Poza tym ja nie chce,żeby Edek umarł :(:(:( 
W dupie to mam
-
Kabun
zakład pogrzebowy i kwiaciarnie. Gdzie zamówił jesionkę dębową za około tysiąc złotych i wieniec w kwiaciarni. Nastę
nie ruszył do monopolowego gdzie...
Poprosił o wódke,ale,że postanowił rzucić z nałogiem poszedł do miejskiego parku,znalazł żuli siedzących na ławce i wylał cały liter im przed skacowanymi buźkami
:] Oni nie mogąc pogodzić się z tym co zrobił Edward... 
-
Kabun
zaczęli okładać pięściami Edka. Ale ten był byłym żołnierzem Marine Corps założył jednemu dźwignie. Drugiego skopał. Ale niestety nie obeszło się bez użycia noża i Edek został...
...pociety po twarzy nożem myśliwskim. Nie obeszło sie rowniez bez ran kłutych w zebra, pluca, oraz prawe udo. Zalany krwia padl na ziemie, po czym...
...Przyleciał Songo,dał mu czarodziejską fasolke i po chwili Edward ożył jak nowo narodzony ;
Żule chcieli uciekać,ale Edzio ich dogonił
Jednemu tak jeb*ął,że lecąc po drodze w zębach zbierał śmieci z parku :] ;p A drugi dostał trampka na pysk i zaczął srać...o ile pamiętam nie była to kupaaa ;p tylko mózg... :)
-
oryginalnynick