Zlocik Muzikum :D
Re: Zlocik Muzikum :D
Ci co chcą jechać z okolic wawy i podrodze do Poznania bym mógł ich zabrać tylko na pewno . Będę jechał bussem 9 osobowym ,czyli dla mnie żaden problem zabrać ludzi ,a no i wiecie zależy kto skąd jest . Np . Ktoś z Wawy to 20-30 zł bym wziął od osoby na rope i w dwie strony oczywiście czyli w 1 strone 15 zł jakieś . Jechałbym z Białegostoku . Czyli przepierdolił bym pół polski ^^. Dam znać jeszcze tydzień przed czy wolne będę miał 
- CooperMaster
- Ekspert
jak znam zycie to zlocik i tak nie wypali
w zeszlym roku tez byl szum i mnóstwo chetnych a skonczylo sie .......co poniektórzy opamietaja jak
ale powodzenia życze
moze jednak sie mile zaskocze 
Z przykrością stwierdzam, że ku co po niektórych zadowoleniu, muszę odwołać u siebie zlot, z powodu tego iż mam złamaną nogę i gips będę miał ściągany dopiero 23 sierpnia. Organizacja zlotu w gipsie nie satysfakcjonuje mnie. Oczywiście nie jest to równoznaczne, że zlotu nie będzie, ponieważ możecie gdzie indziej sobie zorganizować zlot. Poza tym to była chyba już ostatnia moja propozycja co do zlotu ponieważ później są docinki, jak nie wypali (czytaj posty wyżej). Z mojej strony serdecznie przepraszam. i życzę powodzenia
- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/members/159920-blue-tone/- Play on Me
- Użytkownik
I tak wam nie wypali xP Byłem na jednym forum gdzie też nieraz kombinowali zlot i nic z tego. Jedyne co może wam się udać to spotkanie w 2 czy 3 osoby ; P