Techno vs. HH
-
Cortinez
Re: Techno vs. HH
Trochu mario przesadziłeś z tą ankietą.. to forum w szegulności jest o ej muzyce
więc nei ma co sądzić
gdybyś np dał w ankiecie rozne gatunki np: techno/electro/trance/house etc... to już by było o niebo lepiej
ale jak chceszb
ja jestem za techno.. to chyba widać 
-
Blackk
-
DJ Anioł
zdecydowanie techno jak zaczne sluchac muzy u siebie w bloku to sasiedzi wiecznie narzekaja hehe :mrgreen: zreszta dobrze im tak. TECHNO THE BEST 
Blackk pisze:Dla mnie tooo jest kompletnie bez sensu zrobiona ankieta... :/ ]
Dla mnie to bez sensu napisany post..... a jakich ankiet spodziewasz sie na forum muzycznym ? "Jaka kawa lepsza" czy "gdzie lepiej zakopać zwłoki sąsiada?"
-
stasiu
TechnO RuleZ !!!
Słucham techno dobre 10 lat i nigdy mi sie nie znudzi!
Lubię też polski HH, ale jeżeli w tekście jest jakiś przekaz a nie "śpiewanie" o dupie Maryni i to jeszcze przez jakiegoś prostaka co poprawnie po polsku się nie umie wysłowić!
pozdr
[ Dodano: 2005-07-04, 2:0 8 ]
PS. Mleko- Kto Dogoni Psa to największy bubel HH jaki słyszałem!
uszy więdną od tych prostackich textów.
Moja 5 letnia córka lepsze by napisała.

Słucham techno dobre 10 lat i nigdy mi sie nie znudzi!
Lubię też polski HH, ale jeżeli w tekście jest jakiś przekaz a nie "śpiewanie" o dupie Maryni i to jeszcze przez jakiegoś prostaka co poprawnie po polsku się nie umie wysłowić!
pozdr
[ Dodano: 2005-07-04, 2:0 8 ]
PS. Mleko- Kto Dogoni Psa to największy bubel HH jaki słyszałem!
uszy więdną od tych prostackich textów.
Moja 5 letnia córka lepsze by napisała.
-
xsio
Ja uwielbima techno ale czasmi zdaża mi się słuchac HH choc za tym rodzajem muzyki niepszepadam.
-
Razor
Nie jestem zwolennikiem ani techno ani hh, ale jakbym musiał wybierać to wybrałbym techno...hh nie trawie a techno jeszcze u mnie ujdzie 
-
putyy
No to widać ja polskie spoleczenstwo podupada, dla mnie to jest bez porownywalne techno a HH, oczywiscie ze HH lepsze.... a mowienie o jakis glupich hh tekstach jest bez sensu, nalezy sie najpierw zastonowic czym jest HH (bo Mleko z hh nic wspolnego nie ma), roznica miedzy hip-popem a prawdziwym hh jest wielka....a techno to nie dla mnie, ale widze Te osoby sluchajacy techno...