Jak się zabrać za remixowanie ?!?
-
Mutombo
Re: Jak się zabrać za remixowanie ?!?
A moglby mi ktos pomoc znalesc ta sile neta
( wiadomo o co biega )
...Plizzka...Dzięki
-
Mutombo
Zeby bylo latwiej...jak ten plik sie nazywa... to jest crak ??(chyba raczej napewno krak) i jak to zrobic?najpierw ma sharewarowke sciągnąc?Z gory dzieks

-
nasiek
Dobry zbior stronek z samplami, bez ktorych praktycznie nie da sie obejsc. Napewno sie przydadza do stworzenia jakiejs muzy 
-
Yacek
Czy chcecie mi przez te posty powiedziec ze nie zrobie nic dobrego na moim Virtual DJ? :(
-
Radzu
Hehe VirtualDJ to dobry program jeśli grasz na imprezie z kompa, lub nagrywasz seta, ale jeśli chcesz wziąść się za tworzenie muzy to raczej z tym programem dużo nie zdziałasz.
-
MR Mathew
A ja mam inny problem! gdy robie jakas fajna melodie iinne podklady to zaczyna mi w glosnikach trzeszczec
i czasami melodia sie przycina
przypuszczam ze to przez proca
a wy jakie macie proce ? i jaki powinienem sobie kupic zeby wszystko gralo ok ??
-
Overbizz
Jezeli chcesz zrobic dobry RMX to najlepszy jest takie sposob ze piszesz do tworcy orginalnej piosenki. Ja np. napisalem do DJ Bazz'a zeby mi przeslal materialy na rmx, i mi przeslal. A jezeli dana piosenka jest tworcy zza granicy to sprobuj do niego napisac po Angliesku (lub w jakim on tam umie itd. w zaleznosci od tworcy) albo poszukac w internecie czy niema gdzies "rmx packa" na dany utwor.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
RaceK
Ehhh... całe google przeszukałem, a tutaj tacy życzliwi ludzie 
Mój problem jest taki, że jak pakuję całą piosenkę to nie mogę z nią wiele zrobić bo jest ona ścieżką i jak robię melodie pod to to jakbym sie nie starał to nie pasuje
A materiały... Ehh... Nie chce, żeby przez mój remix czyjś utwór stracił popularność
Może napiszcie zbiorowo tutorial jakiś... PLZ!
ANYWAY
BassHunter! Jeśli mnie słyszysz to wypuść wersję "Vi Sitter I Ventrilo Och Spelar DotA" bez początkowej rozmowy... PLIIIIZ!
Ten motyw zaczynający się od -6:10 jest wymiatający
Mój problem jest taki, że jak pakuję całą piosenkę to nie mogę z nią wiele zrobić bo jest ona ścieżką i jak robię melodie pod to to jakbym sie nie starał to nie pasuje
A materiały... Ehh... Nie chce, żeby przez mój remix czyjś utwór stracił popularność
ANYWAY
BassHunter! Jeśli mnie słyszysz to wypuść wersję "Vi Sitter I Ventrilo Och Spelar DotA" bez początkowej rozmowy... PLIIIIZ!
Ten motyw zaczynający się od -6:10 jest wymiatający
-
DJ FIGA
No nieźle sample sie przydadzą, ale nie zauważyliście że koleś 5 razy !!! Powtórzył wszystkie stronki ??!! (za dużo razy skopiował)
Pozdro :mrgreen:
Pozdro :mrgreen:
-
Dziam
POTRZEBUJE POMOCY. MAM FL STUDIO5 I BAWIE SIE NIM JUZ PARE DNI ALE NIEWIEM BARDZO JAK SIE NIM OBSLUGIWAC. MA KTOS MOZE JAKIS TUTORIAL ZEBY ZROBIC CHOC JAKIKOLWIEK PROSTY UTWOR???
Tu na pewno znajdziesz odpowiedź: przejrzyj tą stronkę, znajdziesz cos dla siebie
Ps: polecam zacząć od wersji 5 lub 7 programu :-) mam nadzieję, że trochę pomogłem 
Kod: Zaznacz cały
http://www.vsti.pl/