Programy p2p

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
Bacio

Re: Programy p2p

Post autor: Bacio »

bit torrent , ale nie narzekam ściągając z DC ++
mariuszek12312

Post autor: mariuszek12312 »

moim zdaniem Kazaa jest de best ostatnio dorwale ja po polsku i jestem bardzo szczesliwy !!! :)
suchy89
Nowicjusz

Post autor: suchy89 »

ja mam aresa czasami transfer ma nawet 60kbs
BykPL

Emul na króla

Post autor: BykPL »

Według mnie Emmul jest najlepszym programem p2p.Dobrze ustawione opcje i wymiata jak trzeba :twisted:
marco2024

Post autor: marco2024 »

Witam wszystkich :)
Mam pytanie mam program Edonkey 2000 i mam z nim nastepujacy problem
kiedy sobie wybiore mp3 czy jaki kolwiek plik to nc nie chce sciagac , pisze że źrudla ma a wcale nie idze czekam po 30min i ani troche nie rusza.
Udostepnilem swoje pliki to oni ode mnie ciagna a ja nic nie moge zassac :(
Wie ktos co mozna zrobic ??
Z góry dziex
pozdro all
piojach

Post autor: piojach »

zaden programik nie moze rownac sie moim zdaniem z DC :D kwestia jest tylko zeby laczyc sie z hubami ze swojej miejscowosci albo z najbizszej okolicy zeby transfery byly jak najwyzsze :D
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

marco2024 pisze:Mam pytanie mam program Edonkey 2000 i mam z nim nastepujacy problem
kiedy sobie wybiore mp3 czy jaki kolwiek plik to nc nie chce sciagac , pisze że źrudla ma a wcale nie idze czekam po 30min i ani troche nie rusza.
Udostepnilem swoje pliki to oni ode mnie ciagna a ja nic nie moge zassac
Wie ktos co mozna zrobic ??
Mały poradnik dotyczacy uzytkowania i konfiguracji osła jest na zaprzyjaźnionym serwisie eMPe3.net. Poradnik znajduje się pod adresem

Kod: Zaznacz cały

http://www.empe3.net/infopage.php?id=50
arax

Post autor: arax »

No tak, A morpheus ciągnie z sieci m.in. Ed2k i Gnytella, bittorent...
pawso
Nowicjusz

Post autor: pawso »

No ja polecam dc++ .Dobry program...Są lepsze.....Ale jeżeli ktoś jest w akademiku w Gdańsku to ma szczęście bo tam jest specjalny hab i transwery są boskie.To jest sieć akademicka film można mieć w 5 minut.Takie są tam transwery.
karollka

Post autor: karollka »

Ja tam od dłuuugiego czasu używam KazaA i jestem w sumie zadowolona... Dużo nie ściągam tym programem, tylko pojedyńcze utworki, których mi brakuje, wsio :)
Glodzio

Post autor: Glodzio »

Kazaa jest zaśmiecona wirusami itp... najlepsza jest siec TORRENT a z klientów polecam AZUREUSA
arax

Post autor: arax »

Wiesz co, ale nie u każdego sieć torrent śmiga, mi np. żuli 5KB/s W szczytach :evil:
radziolen

Post autor: radziolen »

nie ma nic lepszego jak emule.trochę musisz się namęczyć aby go skonfigurować ale jak to już zrobisz to ściągniasz szybko to co chcesz
Zablokowany