Programy p2p
-
mariuszek12312
Re: Programy p2p
moim zdaniem Kazaa jest de best ostatnio dorwale ja po polsku i jestem bardzo szczesliwy !!! 
-
BykPL
Emul na króla
Według mnie Emmul jest najlepszym programem p2p.Dobrze ustawione opcje i wymiata jak trzeba 
-
marco2024
Witam wszystkich 
Mam pytanie mam program Edonkey 2000 i mam z nim nastepujacy problem
kiedy sobie wybiore mp3 czy jaki kolwiek plik to nc nie chce sciagac , pisze że źrudla ma a wcale nie idze czekam po 30min i ani troche nie rusza.
Udostepnilem swoje pliki to oni ode mnie ciagna a ja nic nie moge zassac :(
Wie ktos co mozna zrobic ??
Z góry dziex
pozdro all
Mam pytanie mam program Edonkey 2000 i mam z nim nastepujacy problem
kiedy sobie wybiore mp3 czy jaki kolwiek plik to nc nie chce sciagac , pisze że źrudla ma a wcale nie idze czekam po 30min i ani troche nie rusza.
Udostepnilem swoje pliki to oni ode mnie ciagna a ja nic nie moge zassac :(
Z góry dziex
pozdro all
-
piojach
zaden programik nie moze rownac sie moim zdaniem z DC
kwestia jest tylko zeby laczyc sie z hubami ze swojej miejscowosci albo z najbizszej okolicy zeby transfery byly jak najwyzsze 
Mały poradnik dotyczacy uzytkowania i konfiguracji osła jest na zaprzyjaźnionym serwisie eMPe3.net. Poradnik znajduje się pod adresemmarco2024 pisze:Mam pytanie mam program Edonkey 2000 i mam z nim nastepujacy problem
Udostepnilem swoje pliki to oni ode mnie ciagna a ja nic nie moge zassac
Kod: Zaznacz cały
http://www.empe3.net/infopage.php?id=50-
arax
No ja polecam dc++ .Dobry program...Są lepsze.....Ale jeżeli ktoś jest w akademiku w Gdańsku to ma szczęście bo tam jest specjalny hab i transwery są boskie.To jest sieć akademicka film można mieć w 5 minut.Takie są tam transwery.
-
karollka
Ja tam od dłuuugiego czasu używam KazaA i jestem w sumie zadowolona... Dużo nie ściągam tym programem, tylko pojedyńcze utworki, których mi brakuje, wsio 
-
Glodzio
Kazaa jest zaśmiecona wirusami itp... najlepsza jest siec TORRENT a z klientów polecam AZUREUSA
-
arax
-
radziolen
nie ma nic lepszego jak emule.trochę musisz się namęczyć aby go skonfigurować ale jak to już zrobisz to ściągniasz szybko to co chcesz