Ja np. bym była za kodowaniem linków...!!supermrowkaz pisze:a np: sprzecznosci w sprawie co do kodowania linków
Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
Re: Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
-
zadupie
boże co wy macie do mnie z tymi podpisami ? nie regulaminowo sie nie zachowuje wiec skonczcie te dzieciece zabawy
edit: sorry juz wiem o co chodzi z tym podpisem szacunek.
edit: sorry juz wiem o co chodzi z tym podpisem szacunek.
-
DJ StaSiu
Moim zdaniem osoby promujące na tym forum inne stronki lub inne fora powinny z miejsca być zbanowane, on tu przyszedł reklamować inne stronki czy uczestniczyć w naszym forum, ej no sorry ale tacy ludzie nie powinni tutaj być a zdarzają się dosyć często. Co myślicie o tępieniu takich ludzi, może na początek wystarczy ostrzeżenie?
-
djaffect
a moim zdaniem dobry towar nie boi sie konkurecji a kto by chcial zmieniac forum skoro to jest najlepsze?
Nie ma plusów...!MAM PYTANE JAK DAWAC PLUSY ???
Jest tylko piwo... a jeśli założyłeś temat to możesz w swoim temacie dać komuś punkt, jeśli Ci w czymś pomógł...!
-
netMJ
W związku z tym że osoby nowe na forum nie wiedzą nic na temat dawania PIWA
[sam tez nie wiedziałem
jak przyszedłem jedynie kumpel mnie uświadomił],to proponuje :
dać podczas rejestracji HELP z rysunkami jak się daje PIWO,aby łopatologicznie wytłumaczyć początkującym misje tego forum.
dać podczas rejestracji HELP z rysunkami jak się daje PIWO,aby łopatologicznie wytłumaczyć początkującym misje tego forum.
mam pytanie odnośnie zaproszonych.......
na czym to polega bo szukam i nie mogę się połapać
na czym to polega bo szukam i nie mogę się połapać
Dokłądnie nie popatrzycie i juz piszecie... :\
Marti_ns tu masz cała odpowiedz na swoje pytanie...!
Marti_ns tu masz cała odpowiedz na swoje pytanie...!
Kod: Zaznacz cały
http://muzikum.pl/viewtopic.php?t=4944&start=0Re: Pytania i uwagi co do REGULAMINU !!!
netMJ pisze:dać podczas rejestracji HELP z rysunkami jak się daje PIWO,aby łopatologicznie wytłumaczyć początkującym misje tego forum.
Z tego co mi wiadomo to misją tego forum jest dzielenie sie z innymi fajnymi kawalkami, a stawianie piwa to jest tylko miły spsób odwdzięczenia sie za nute.
-
pawelsqn
no dokładnie ale widze że nie bardzo to "Ci" inni doceniaja,moge wiecej uploadowac ale poco dla siebiemaniek1985 pisze:Z tego co mi wiadomo to misją tego forum jest dzielenie sie z innymi fajnymi kawalkami
bardzo dobry pomysłnetMJ pisze:dać podczas rejestracji HELP z rysunkami jak się daje PIWO
powiedzcie mi jeszcze, czy jak dostaje się ostrzeżenie czy się kiedyś kasuje, czy zostaje na wieki