tosample w formacie ktorym moze odpalic HALION w paczce powinny byc tez wavy zreszta u mnie tak jest do ven.....costam jest rozszezenie fxb a do wave poprostu wave
VST(Nexus)
-
kutkiller
Re: VST(Nexus)
siemanko ztego co wiem to jest sampler do sampli vengeance ta tak duzo zajmuje bo te presety
tosample w formacie ktorym moze odpalic HALION w paczce powinny byc tez wavy zreszta u mnie tak jest do ven.....costam jest rozszezenie fxb a do wave poprostu wave
sampeliki sa zajebiste
mam juz ta wyczke i musze przyznac ze naprade wymiata, troszeczke zamula kompa ale minimalnie
tylko wtedy gdy duzo tego cuda nawsadzam ![CwaniaQ ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
-
atom2004
może ktoś napisać wymagania tego cuda?? Bo nie wiem czy opłaca się ściągać takiego kolosa...
-
ginlemon
Procka tak duzo nieciągnie , bardziej potrzebuje ramy !!
Pentium III 800 Mhz
512 MB RAM
Windows 2000/XP/Vista
VST 2.0 compliant host
Pentium III 800 Mhz
512 MB RAM
Windows 2000/XP/Vista
VST 2.0 compliant host
-
djaffect
Wtyczka bardzo fajna polecam ]otris pisze:Mam pytanko czy czy wyszla juz na rynek wtyczka nexus jak tak to czy ktos takowa posiada???
P.S--slyszalem ze bedzie wymiatac
okolo 650 presetów![]()
![]()
:!:
ps: Jakby ktoś chciał to mogę nagrać na cd i wysłać za niewielką opłata (koszta transportu ) + mogę wypalić obrazek na plytce np. taki
[center:54bdcaa7c7]
Kod: Zaznacz cały
http://uploaduj.mkl.plKod: Zaznacz cały
http://www.uploaduj.mkl.plKolory będą czarno białe
Mam maly problemik z owym nexusem...
Jak przegladam presety to przy wiekszosci wyskakuje mi blad zebym przeinstalowal nexusa albo presety wszystkie... Robilem juz to i nic nie daje. Ma ktos jakies pomysly ?
Jak przegladam presety to przy wiekszosci wyskakuje mi blad zebym przeinstalowal nexusa albo presety wszystkie... Robilem juz to i nic nie daje. Ma ktos jakies pomysly ?