Kasowanie ssaków? Twój głos jest ważny!
-
Darkradlok
-
djmarvez
Re: Kasowanie ssaków? Twój głos jest ważny!
Oczywiście że jestem na tak
Jeśli ktoś się napracował robiąc upload, powinno być to docenione :!:
-
iceraven
zgadzam sie wywalac pasozytów a jak
nie beda zerowac na nas 
-
h1263
Jezeli uwazacie za komentarz tekst :ze utworek fajny,nalezy sie browar to faktycznie ciekawe posty.Trzeba bardziej konkretnie oceniac.Moze jestem pijawa,gdyz napisalem tylko dwa posty,ale rzeczowe.Obiecuje poprawe.Piwo stawialem jak utwor byl dobry.
-
BOMBAPL
NO TAK MOŻNA BY TAKICH ZWALCZAĆ -NIE POSTAWIĄ BRONKA
/ BO NIE WIEDZĄ JAK / A CO DOPIERO ŻEBY REGULAMIN CZYTALI :!: MOŻE NIE STAWIAJĄ BO IM SIĘ NUTKA NIE PODOBA
:
:
: USUNIESZ SSAKA A ON I TAK DZIURKI NIE ZROBI A WRUCI---PIJAWA JEDNA
a u mnie się juz zdazało , ze pisza " fajnaa nutkaa, piwkoo" a piwkaa niee maaa , to po co tak pisac ! Usuwac i już pijawyyyyyyyy!! Pozdrawiam
-
mateuszfish
JA się nie zgadzam z przedmowcami.
Wg. mnie każdy może sie zarejestrować na forum ale nie musi na nim pisac.
Zarejestrowany user moze sciagac muzyke ze strony i tylko po to jest tutaj.
Nikogo nie powinno się zmuszać do pisanie. Po co na forum banda spamerow??
Stanowczo NIEzgadzam się z pomysłem chomika
Wg. mnie każdy może sie zarejestrować na forum ale nie musi na nim pisac.
Zarejestrowany user moze sciagac muzyke ze strony i tylko po to jest tutaj.
Nikogo nie powinno się zmuszać do pisanie. Po co na forum banda spamerow??
Stanowczo NIEzgadzam się z pomysłem chomika
- Konstantyn XI
- Klubowicz
na razie 25 głosów na TAK PIJAWY strzeście się nadchodzi ZORDON :mrgreen:
Mateuszfish , a Ty co myslisz ludzie tutaj wrzucają muze, napracuja sie przy tym ...a Ty bedzie tylko ściagał i nic więcej ...
mi sie to nie podobaaa, Ty zrób jakis upek ...a nikt Ci nic nie napisze ani nie postawiii browarkaaa...
//ehhh kolego źle gadasz ...kasowac pijawyyy, zadeptywać
Pozdrawiam
Zdecydowanie tak!!!
powiem więcej:
linki z uploadem użytkownika powinny być ukrywane,
następnie osoba chcąca ściągnąć plik musiałaby go skometować po przesłuchaniu (sensownie w kilku zdaniach).
Wtedy byłby porządek, na forum zostaliby sami prawdziwi forumowicze, to rozwiązałoby problem pijaw w 100% !!!
powiem więcej:
linki z uploadem użytkownika powinny być ukrywane,
następnie osoba chcąca ściągnąć plik musiałaby go skometować po przesłuchaniu (sensownie w kilku zdaniach).
Wtedy byłby porządek, na forum zostaliby sami prawdziwi forumowicze, to rozwiązałoby problem pijaw w 100% !!!
-
djmarvez
Zarzucasz innym, że nie przeczytali a w Regulaminie stoi jak byk:BOMBAPL pisze:NO TAK MOŻNA BY TAKICH ZWALCZAĆ -NIE POSTAWIĄ BRONKA/ BO NIE WIEDZĄ JAK / A CO DOPIERO ŻEBY REGULAMIN CZYTALI :!: MOŻE NIE STAWIAJĄ BO IM SIĘ NUTKA NIE PODOBA
:
:
: USUNIESZ SSAKA A ON I TAK DZIURKI NIE ZROBI A WRUCI---PIJAWA JEDNA
Kod: Zaznacz cały
8. Nie pisz całego posta z CAPS LOCK'iem, powiększoną czcionką lub czerwonym kolorem -
jankeshino
pozdrawiam
[center:e24fa146b0] . Nie pisz całego posta z CAPS LOCK'iem, powiększoną czcionką lub czerwonym kolorem[/center:e24fa146b0]=nieraz sam zapominam-ale tak to bywa-sorki.
Nawiazujac do tematu(SSAKI-PIJAWY)-dziwna sprawa,wyswietleń tematu pokazuje nieraz ooooo-duzo a odpowiedzi malo albo nic-cóz tam sie wtedy dzieje-ktos ssa-zasysa-a czlowiek tyle sie namęczy zeby to ktos docenil. Wiec powiem smierc [center:e24fa146b0]Pijawą!!!!!!.[/center:e24fa146b0]
Nawiazujac do tematu(SSAKI-PIJAWY)-dziwna sprawa,wyswietleń tematu pokazuje nieraz ooooo-duzo a odpowiedzi malo albo nic-cóz tam sie wtedy dzieje-ktos ssa-zasysa-a czlowiek tyle sie namęczy zeby to ktos docenil. Wiec powiem smierc [center:e24fa146b0]Pijawą!!!!!!.[/center:e24fa146b0]