INTERNETOWE RADIO MUZIKUM!
-
Ślepy
Re: INTERNETOWE RADIO MUZIKUM!
Yyy radyjo nie będzie miało prezentera, po prostu będą leciały na bieżąco nutki z forum, będzie zrobiona tracklista, ewentualnie raz na jakiś czas jakaś reklama i to wszystko 
-
Dito.?
Ewenyualnie będzie trzeba zrobić bloki, hip-hop, techno, trance itd, itd...
-
doggs
-
koleś
Głupie pytanie... przecież wiadomo, że wszyscy są za [przynajmniej ja jestem] tym żeby powstało w końcu to radio :!:
Ale będzie muza leciała
jush normalnie nie mogę sie tego doczekać 
-
Ślepy
Niestety radio nie powstanie! Sonda była po to, żeby sprawdzić ile osób w ogóle zwraca uwage na ten temat, 22 odpowiedzi to jest maaało co najmniej o 100 za mało
Jeśli 20 osób było za, a reszta miała to gdzieś, to radia słuchało by średnio może 5 osób przy dobrych lotach. Nie jest to na dzień dzisiejszy opłacalne niestety. Też chciałem i byłem za tym, nawet już zaopatrzyłem sie w potrzebne oprogramowanie, jednak na prawde nie widzę tutaj sensu by się tym zajmować skoro zainteresowanie jest praktycznie zerowe. Pozdrawiam, może kiedyś w przyszłości coś uda sie wykombinować, na razie temat utknął w martwym punkcie.
-
Ślepy
Byc moze podczas wakacji albo jak sie będą kończyć jak serwis będzie popularniejszy to będzie można pomyśleć o tym, jak na razie to troxhe za dużo roboty i nakładów serwera itp żeby radio mogło powstać. Za mało ludzi.
- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
-
Lacus Mortis
Nie musi byc a to dlatego ze te forum jest dobre i widac ile jest uzytkownikow to 1 a 2 co dziennie nowe osoby sie rejestruja.Wracajac do tematu mi to jeszcze szczerze mowiac obojetne .Robcie co chcecie .pamietajcie wcale nie musi sie wam udac bo macie tyle uzytkownikow.Znam podobne forum co ma radio i maja kolo 2000 uzytkownikow sluchaczy tylko kolo 9 pozdroooo." pisze:Mysle, że odpowiednia reklama, na innych forach.
Ps Aaaaa dopiero teraz przeczytalam ze nie powstanie spoko rozumie
Jeśli się uda to będę zadowolony.Bardzo nie wierzę,że się uda ale trzymam kciuki.
-
zaba21x
ja rowniez uwazam ze to dobry pomysł i gdyby takie radio powstało z przyjemnoscia posłuchałabym dobrej muzy.....pozdro :-)