co to jest wixa/vixa:)

Tutaj trafiają utwory niezgodne z regulaminem oraz wszelkiego rodzaju duble.
FantazZja

Re: co to jest wixa/vixa:)

Post autor: FantazZja »

w Protectorze Głogów jest pełno vixiarzy :?
:|
białe rękawiczki jeszcze ujdą, ale te gwizdki .. :? :? :? :roll:
DjBiEdRoN

Post autor: DjBiEdRoN »

Wszystko dobrze tylko te wasze wixy/vixy nie tylko byly ale nadal sa :D :D i wcale mnie to tak bardzo jak was nie martwi :p
Awatar użytkownika
paauli_83
Ekspert

Post autor: paauli_83 »

mnie osobiścię drażnią vixiarze gwizdek, rękawiczki, maski itp...wiocha maxymalna...no ale każdy bawi się tak jak lubi...owszem niektóre nutki...wróć manieczki...są ciekawe w odsłuchu...ale powracajac do mody...to było modne kilka lat temu...zauwazaylam, że małolaty (nie obrażając nikogo) zaczynaja wlasnie od tego...i przynajmniej moim zdaniem trzeba dojrzeć...do tego aby słuchać poszczególnych stylów muzycznych, wczuć sie w klimat i odnaleźć w tym....Ola mądrze napisała
&quot pisze:punktem odniesienia powinnien byc tylko i wylacznie twoj gust i smak
zgadzam sie z nia całkowicie...każdy lubi co innego są gusta i guściki...każdy rodzaj muzyki ma coś w sobie...i we wszystkim można znaleźć coś miłego...
ale na litość boską bez masek, rękawiczek i gwizdków :lol:

pzdr. :)
Awatar użytkownika
Krytyk Klubowy
Klubowicz

Post autor: Krytyk Klubowy »

&quot pisze:wróć manieczki...
No co wy macie do Manieczek? xD Byl ktos w
Ekwadorze po reaktywacji?

Ja bylem i powiem wam ze to juz nie wixa...
Teraz tam kroluje muzyka electro i trance...

Macie troche przestarzałe wiadomości ^^

Tak w sumie można to już ogłosić...

Vixa umiera bezpowrotnie ^^
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Post autor: Dyzm4 »

&quot pisze:Vixa umiera bezpowrotnie ^^
Mam taka nadzieję :P
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

Ja sie przyznam, że jeszcze z jakieś 4 - 5 lat temu słuchałem takiej muzy, podejrzewam jak większość tylko trudno jest się im zapewne przyznać jak po latach tego słuchają :P

Vixa umiera - no fakt umiera ale nie jest to w tak dużym stopniu jak tego byśmy chcieli...

Krótko mówiąc słuchałem Vixy ale do tego na pewno nie wrócę... teraz dopiero wiem czy jest dobra muzyka, czym jest Trance ;) I pewne osoby z tego forum mnie bardzo w to wciągnęły i dziękuję im za to ;)

To na tyle, Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Ja sie przyznam, że jeszcze z jakieś 4 - 5 lat temu słuchałem takiej muzy,
Ja równiez i wtedy to było coś...
&quot pisze:Vixa umiera - no fakt umiera ale nie jest to w tak dużym stopniu jak tego byśmy chcieli...
No nie jeden by chciał by vixa umarła na pstrykniecię palcami :P
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

&quot pisze:No co wy macie do Manieczek? xD Byl ktos w
Ekwadorze po reaktywacji?

Ja bylem i powiem wam ze to juz nie wixa...
Teraz tam kroluje muzyka electro i trance...
No właśnie też tak słyszałem ale jeszcze tam nie byłem... ;)
GeorgeLukas88

Post autor: GeorgeLukas88 »

heh ... vixa .. No Coments :P .... ale powiedzcie ... czasem niezle sie idze ubawic ogladajac takie cos :P .. no ale gusta i gusciki ... z muzyka jest jak z wiara ... na sile sie jej nie zmienia !!

ps. luknijcie sobie to xD

[youtube]LlSf0KJGVhg[/youtube]

Jak to ogladalem ... no szczerze poczulem sie ... dziwnie :P

Smieszne i zalosne zarazem
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

&quot pisze:Jak to ogladalem ... no szczerze poczulem sie ... dziwnie :P
A ja sie śmiać zacząłem :P xD Wiara ma naprawdę vixy w głowie :P
Awatar użytkownika
Dyzm4
Ekspert

Już kiedyś to widziałem... :\ To jest poprostu załosne
Luxus

Post autor: Luxus »

Dobra,dobra... :P Wracając do tematu-to powiem szczerze i bez żadnego ściemniania-NIGDY<ALE TO NIGDY NIE SŁUCHAŁEM VIXY!!!.Osobiście to nic nie mam do tych śmiesznych białych rękawiczek,ale naprawdę jak na imprezie widzę typa z gwizdkiem w zębach to mam ochotę wepchnąć mu go do gardła xD (dodatkowo tańczy jeszcze coś co w nawet najmniejszym stopniu nie łączy się choc troche z tempem muzyki i jej rodzajem :lol :)

Co do tych okrzyków w stylu:jazdaaaa!!!!,albo lecimy!!!!!to nie mam nic przeciwko.Sam ich używam grając na imprezach i myślę<że większości ludzi to nie przeszkadza.Pozatym to nawet daje DJ`owi jako-taki kontakt z publiką.I gdy właśnie(niektórych zdaniem)DJ wypowiada te vixiarskie słowa publika mu odpowiada jakimś okrzykiem,lub macha rękami,skacze...To nie jest żadna wiocha zagrzewać publiczność do zabawy.Te słowa są krótkie i trafiają do każdego,kto jest na parkiecie,podpowiadają kiedy dać czadu i wogóle.Nie wiem co Wy do nich macie.Ale są gusta i guścieki xD

-pozdrawiam-
Awatar użytkownika
Captiva
Specjalista

Post autor: Captiva »

troche niesprawiedliwi jesteście ale ok...
swojego czasu pewnie większość z was słuchała clubbasse, choć dziś każdy zaprzeczy! śmiejecie sie z manieczek a tak naprawde co o tej wiosce wiecie? 5 lat temu owszem kris grał "rure" ale nie tylko on! moiom zdaniem najbardziej rozpowszechniły "vixe" kluby protector, których kiedyś była masa! podobnie sama osoba dj'a krisa!!! kto jest jednym z założycieli MTD agency, grupy, która tworzy jedna z największych i chyba najbardziej oczekiwaną impreze m.in trance w polsce??? dla mnie jest on jedną z największych osobistości muzycznych w polsce! pozdr :)
vixa to nie manieczki, vixa to clubbasse, 2dj's, dj meli (paul miller dziś..), czy noiserr czy nawet/napewno moje kawałki :P
ODPOWIEDZ