białe rękawiczki jeszcze ujdą, ale te gwizdki ..
co to jest wixa/vixa:)
-
FantazZja
Re: co to jest wixa/vixa:)
w Protectorze Głogów jest pełno vixiarzy
:roll:
-
DjBiEdRoN
Wszystko dobrze tylko te wasze wixy/vixy nie tylko byly ale nadal sa
i wcale mnie to tak bardzo jak was nie martwi :p
mnie osobiścię drażnią vixiarze gwizdek, rękawiczki, maski itp...wiocha maxymalna...no ale każdy bawi się tak jak lubi...owszem niektóre nutki...wróć manieczki...są ciekawe w odsłuchu...ale powracajac do mody...to było modne kilka lat temu...zauwazaylam, że małolaty (nie obrażając nikogo) zaczynaja wlasnie od tego...i przynajmniej moim zdaniem trzeba dojrzeć...do tego aby słuchać poszczególnych stylów muzycznych, wczuć sie w klimat i odnaleźć w tym....Ola mądrze napisała
ale na litość boską bez masek, rękawiczek i gwizdków
pzdr.
zgadzam sie z nia całkowicie...każdy lubi co innego są gusta i guściki...każdy rodzaj muzyki ma coś w sobie...i we wszystkim można znaleźć coś miłego..." pisze:punktem odniesienia powinnien byc tylko i wylacznie twoj gust i smak
ale na litość boską bez masek, rękawiczek i gwizdków
pzdr.
- Krytyk Klubowy
- Klubowicz
No co wy macie do Manieczek?" pisze:wróć manieczki...
Ekwadorze po reaktywacji?
Ja bylem i powiem wam ze to juz nie wixa...
Teraz tam kroluje muzyka electro i trance...
Macie troche przestarzałe wiadomości ^^
Tak w sumie można to już ogłosić...
Vixa umiera bezpowrotnie ^^
Ja sie przyznam, że jeszcze z jakieś 4 - 5 lat temu słuchałem takiej muzy, podejrzewam jak większość tylko trudno jest się im zapewne przyznać jak po latach tego słuchają
Vixa umiera - no fakt umiera ale nie jest to w tak dużym stopniu jak tego byśmy chcieli...
Krótko mówiąc słuchałem Vixy ale do tego na pewno nie wrócę... teraz dopiero wiem czy jest dobra muzyka, czym jest Trance
I pewne osoby z tego forum mnie bardzo w to wciągnęły i dziękuję im za to
To na tyle, Pozdrawiam...
Vixa umiera - no fakt umiera ale nie jest to w tak dużym stopniu jak tego byśmy chcieli...
Krótko mówiąc słuchałem Vixy ale do tego na pewno nie wrócę... teraz dopiero wiem czy jest dobra muzyka, czym jest Trance
To na tyle, Pozdrawiam...
Ja równiez i wtedy to było coś...Ja sie przyznam, że jeszcze z jakieś 4 - 5 lat temu słuchałem takiej muzy,
No nie jeden by chciał by vixa umarła na pstrykniecię palcami" pisze:Vixa umiera - no fakt umiera ale nie jest to w tak dużym stopniu jak tego byśmy chcieli...
No właśnie też tak słyszałem ale jeszcze tam nie byłem..." pisze:No co wy macie do Manieczek?Byl ktos w
Ekwadorze po reaktywacji?
Ja bylem i powiem wam ze to juz nie wixa...
Teraz tam kroluje muzyka electro i trance...
-
GeorgeLukas88
heh ... vixa .. No Coments
.... ale powiedzcie ... czasem niezle sie idze ubawic ogladajac takie cos
.. no ale gusta i gusciki ... z muzyka jest jak z wiara ... na sile sie jej nie zmienia !!
ps. luknijcie sobie to
[youtube]LlSf0KJGVhg[/youtube]
Jak to ogladalem ... no szczerze poczulem sie ... dziwnie
Smieszne i zalosne zarazem
ps. luknijcie sobie to
[youtube]LlSf0KJGVhg[/youtube]
Jak to ogladalem ... no szczerze poczulem sie ... dziwnie
Smieszne i zalosne zarazem
A ja sie śmiać zacząłem" pisze:Jak to ogladalem ... no szczerze poczulem sie ... dziwnie![]()
-
Luxus
Dobra,dobra...
Wracając do tematu-to powiem szczerze i bez żadnego ściemniania-NIGDY<ALE TO NIGDY NIE SŁUCHAŁEM VIXY!!!.Osobiście to nic nie mam do tych śmiesznych białych rękawiczek,ale naprawdę jak na imprezie widzę typa z gwizdkiem w zębach to mam ochotę wepchnąć mu go do gardła
(dodatkowo tańczy jeszcze coś co w nawet najmniejszym stopniu nie łączy się choc troche z tempem muzyki i jej rodzajem :lol 
Co do tych okrzyków w stylu:jazdaaaa!!!!,albo lecimy!!!!!to nie mam nic przeciwko.Sam ich używam grając na imprezach i myślę<że większości ludzi to nie przeszkadza.Pozatym to nawet daje DJ`owi jako-taki kontakt z publiką.I gdy właśnie(niektórych zdaniem)DJ wypowiada te vixiarskie słowa publika mu odpowiada jakimś okrzykiem,lub macha rękami,skacze...To nie jest żadna wiocha zagrzewać publiczność do zabawy.Te słowa są krótkie i trafiają do każdego,kto jest na parkiecie,podpowiadają kiedy dać czadu i wogóle.Nie wiem co Wy do nich macie.Ale są gusta i guścieki
-pozdrawiam-
Co do tych okrzyków w stylu:jazdaaaa!!!!,albo lecimy!!!!!to nie mam nic przeciwko.Sam ich używam grając na imprezach i myślę<że większości ludzi to nie przeszkadza.Pozatym to nawet daje DJ`owi jako-taki kontakt z publiką.I gdy właśnie(niektórych zdaniem)DJ wypowiada te vixiarskie słowa publika mu odpowiada jakimś okrzykiem,lub macha rękami,skacze...To nie jest żadna wiocha zagrzewać publiczność do zabawy.Te słowa są krótkie i trafiają do każdego,kto jest na parkiecie,podpowiadają kiedy dać czadu i wogóle.Nie wiem co Wy do nich macie.Ale są gusta i guścieki
-pozdrawiam-
troche niesprawiedliwi jesteście ale ok...
swojego czasu pewnie większość z was słuchała clubbasse, choć dziś każdy zaprzeczy! śmiejecie sie z manieczek a tak naprawde co o tej wiosce wiecie? 5 lat temu owszem kris grał "rure" ale nie tylko on! moiom zdaniem najbardziej rozpowszechniły "vixe" kluby protector, których kiedyś była masa! podobnie sama osoba dj'a krisa!!! kto jest jednym z założycieli MTD agency, grupy, która tworzy jedna z największych i chyba najbardziej oczekiwaną impreze m.in trance w polsce??? dla mnie jest on jedną z największych osobistości muzycznych w polsce! pozdr
vixa to nie manieczki, vixa to clubbasse, 2dj's, dj meli (paul miller dziś..), czy noiserr czy nawet/napewno moje kawałki
swojego czasu pewnie większość z was słuchała clubbasse, choć dziś każdy zaprzeczy! śmiejecie sie z manieczek a tak naprawde co o tej wiosce wiecie? 5 lat temu owszem kris grał "rure" ale nie tylko on! moiom zdaniem najbardziej rozpowszechniły "vixe" kluby protector, których kiedyś była masa! podobnie sama osoba dj'a krisa!!! kto jest jednym z założycieli MTD agency, grupy, która tworzy jedna z największych i chyba najbardziej oczekiwaną impreze m.in trance w polsce??? dla mnie jest on jedną z największych osobistości muzycznych w polsce! pozdr
vixa to nie manieczki, vixa to clubbasse, 2dj's, dj meli (paul miller dziś..), czy noiserr czy nawet/napewno moje kawałki