Jak często się masturbujecie???????????
-
bzq
Re: Jak często się masturbujecie???????????
ja widze ile ludzi odwiedzilo ten post a jak malo napisalo to mnie smiech bierze. Ide o zaklad ze ponad polowa bije zwierze raz na miesiac a ja smialo sie moge przyznac ze mam panienke do kochania... a jak mowi św. Łukasz: "Ch*ja ręką nie oszukasz"
haha 
a i zapomnialem dodac ze za znecanie sie nad koniem (zwierze) mozna dostac zawiasy
a i zapomnialem dodac ze za znecanie sie nad koniem (zwierze) mozna dostac zawiasy
-
Vanilla
O wiedzialam ze taki temat to tylko Luaksz moze zalozyc^^
Co do tematu to ja sie zadowalac nie musze od tego mam faceta ^^ Po cos Bog stworzyl kobiete i mezczyzne
Co do tematu to ja sie zadowalac nie musze od tego mam faceta ^^ Po cos Bog stworzyl kobiete i mezczyzne
hehe lukasz i jego pomysły
łukasz co ty ranking robisz
kto częściej
?? 
póki co jestem sam wiec trzeba sobie radzić
póki co jestem sam wiec trzeba sobie radzić
Haha, dobre dobreGhost pisze:póki co jestem sam wiec trzeba sobie radzić
-
panodmuzyki
- Nowicjusz
gdyby tu nie było mojej kumpeli to bym odpisał 
temat super
temat super
każdy tutaj odpisuje,że ma dziewczyne i nie musi "tego" robić.. Jedno pytanie: kim jest dziewczyna dla was,że tak sie tym chwalicie? Ja też mam dziewczyne,nie "męcze gruchy" bo po co,a to,że uprawiam seks z dziewczyną to wcale sie nie musze tym chwalić,bo to moja osobista sprawa (właśnie sie pochwaliłem
) ale to już wasz wybór..

-
tarja
Najwyżej kilka razy w tygodniu, ale mną sie nie sugerujcie, bo ja stara już jestem 
- dj adam_sky
- Użytkownik
Jak to mawiał św. Łukasz - " Ręką ch... nie oszukasz". Może jakaś dziewczyna coś napisze?...
Jak mnie najdzie ochota
Ale jednak jak się ma kobiete albo koleżanki,które lubią ten sport to nie ma co się męczyć ręką
Coś o tym wiem
A,że tak zgłębie temat to ile razy potraficie w ciągu jednego dnia strzepnąć młodego ;p I czy biliście konia w innych miejscach niż własny pokój lub łazienka xD ??? Jak tak to się pochwalcie :]:]:]