Kilka zmian na forum

Zbiór zakładanych tematów i postów ważnych kiedyś, tu trafiają tematy nieaktualne i przedawnione.
ManUtd
Użytkownik

Re: Kilka zmian na forum

Post autor: ManUtd »

&quot pisze:jestem za :P ... zastrzenie... nie do konca znajomość regulaminu $) ......... a o co chodzi: upomnienie za wrzucenie starszego utworu... a nie ma takiego zakazu w regulaminie.... TEMU MODOWI MÓWIMY NARRRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale może kiedys jak sie poduczy... to będzie z niego pożądny MOD....
poważnie dostałeś za to ostrzeżenie??? ojaaaaaaa xD xD
Awatar użytkownika
diegoT
Specjalista

Post autor: diegoT »

Zacząłem się bać.
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

Post autor: dziodek »

&quot pisze:poważnie dostałeś za to ostrzeżenie??? ojaaaaaaa
..... tak ....... i dzięki takiemu traktowaniu starych bywalców... będzie znikanie weteranów...(już od dziś nie ma ZIELONEJ :( ) a za niedługo zostana same smutasy :/
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

&quot pisze:już od dziś nie ma ZIELONEJ
Zielonej już nie będzie na forum ?
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

pokasowała niektore swoje wrzuty.... a wczesniej pokasowali jej cos MOD(zi)............. :( :( :( :( i kobieta sie wkur...ła i miała racje bo przy takim Jej zangażowaniu w tworzenie tego forum I TAK JĄ POTRAKTOWAĆ... ;/ SKANDAL !!!!!!!!
Awatar użytkownika
Krzychu
Ekspert

Post autor: Krzychu »

O to w tym momęcie sie z tobą zgodzę i to w 100% Chamstwo...

Wstydzili byście się naprawdę, Zielona miała praktycznie chyba największy wkład w tworzenie forum...

Powiem krótko: Żal !!
Awatar użytkownika
Ghost
Ekspert

Post autor: Ghost »

no to tez mi nowina. jak mogliście tak postąpić ;/
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

&quot pisze:Mała uwaga co do moderatorów!!!
W regulaminie pisze że w dziale szukam należy pisać w tytule wykonawcę i tytuł utworu/płyty. Takie posty będą usuwane. A co widać? Nagminnie regulamin jest łamany a moderatorzy nie dają nawet ostrzeżeń nie mówiąc już o usuwaniu postów.
racja, do 20-stej nie bedzie zadnego takiego tematu.... ;)
&quot pisze:ManUtd napisał/a
poważnie dostałeś za to ostrzeżenie??? ojaaaaaaa
..... tak ....... i dzięki takiemu traktowaniu starych bywalców... będzie znikanie weteranów...(już od dziś nie ma ZIELONEJ ) a za niedługo zostana same smutasy
pokaz mi gdzie jest te ostrzezenie ;p
&quot pisze:pokasowała niektore swoje wrzuty.... a wczesniej pokasowali jej cos MOD(zi)............. i kobieta sie wkur...ła i miała racje bo przy takim Jej zangażowaniu w tworzenie tego forum I TAK JĄ POTRAKTOWAĆ... SKANDAL !!!!!!!!
a jestescie pewni ze tematy nie byly przedawnione, w tagu nie bylo adresu innego serwisu albo cos?
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

&quot pisze:pokaz mi gdzie jest te ostrzezenie
........ juz niema bo mod skasował.... ;/
&quot pisze:a jestescie pewni ze tematy nie byly przedawnione, w tagu nie bylo adresu innego serwisu albo cos?
... niebyły przedawnione i nie wierze żeby Zielona nie wklepywała nazwy forum w linku ! przeciez to WETERAN ....
Awatar użytkownika
Chomik
Weteran

Post autor: Chomik »

&quot pisze:........ juz niema bo mod skasował....
a ktory Ci go dal? i ktory usunal?
&quot pisze:... niebyły przedawnione i nie wierze żeby Zielona nie wklepywała nazwy forum w linku ! przeciez to WETERAN ....
sam masz juz 727 punktow, jestes w "ekipie" a nie pamietales o tym ze nie mozna reklamowac innych storn....
Awatar użytkownika
araspt
Nowicjusz

Post autor: araspt »

Ci co po kasowali posty Zielonej nalezy sie chłosta . Przecież Sylwia tyle wnosiła na to forum a o tym ze była jedna z niewielu osób ktorzy pisali najwiecej i z sensem. A i muzyczke tez zarabistą wrzucała. A pozatym sylwia zawsze wrzucała swoje linki, zawsze miala adres forum, a linki miala nowe z listopada. Oj nie ładnie tak traktowac. A ile jest starych nie dzialajacych linkow niech mi kto powie po co to trzymac. chyba ze jest zasada stare trzymac nowe pokasowac.
Awatar użytkownika
dziodek
Ekspert

&quot pisze:sam masz juz 727 punktow, jestes w "ekipie" a nie pamietales o tym ze nie mozna reklamowac innych storn
... masz racje... ale w moim wieku juz są poczatki sklerozy... z reszta już to komuś wypomniałem........ ALE JESTEM TYLKO CZŁOWIEKIEM a ludzie się czasem pomylą ........ modzi również sie myla... ale sa po to modami żeby wyzszukiwac błedy innych.... a oni sie bawia w jakies prywatne porachunki (patrz ZIELONA) :/

a ostrzeżenie dał mod z pod Torunia.... a kto skasował to skąd ja to mam wiedzieć
ManUtd
Użytkownik

Post autor: ManUtd »

The Prophet nie powinien być modem! jakim cudem ktoś w jego wieku może tak tu rządzić??? co do innych moderów nie mam żadnych zastrzeżeń!!! chłopaki są naprawde dobrzy! zamiast niego niech ktoś inny zostanie moderem! takie jest moje zdanie!
ODPOWIEDZ