50 Cent - Curtis 2007
- gary_speed
- Nowicjusz
Re: 50 Cent - Curtis 2007
50 cent w USA prezentuje taki poziom jak mezo w Polsce slyszalem ze teraz zrzucil 25 kilogramow aby w filmie zagrac zal
Chłopie zrób tyle dla rapu co ten koleś,osiągnij tyle co On i potem sie wypowiadaj,bo takimi bezsensownymi wypowiedziami nie zabłyśniesz..:mad: A co do Meza to osiągnął jedno wielkie gó*no jak chcesz go do 50-yego porównywać..gary_speed pisze:50 cent w USA prezentuje taki poziom jak mezo w Polsce
-
Kozak Rap
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAWir00z pisze:Chłopie zrób tyle dla rapu co ten koleś,osiągnij tyle co On i potem sie wypowiadaj,bo takimi bezsensownymi wypowiedziami nie zabłyśniesz..:mad: A co do Meza to osiągnął jedno wielkie gó*no jak chcesz go do 50-yego porównywać..![]()
nominuje cie do debila forum
co fifti zrobił dla rapu? HAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAAHAH
Do debila forum to sobie możesz swoją starą nominować leszczu.. Kozak Rap? Gó*wno wiesz o rapie i jak jesteś taki mądry to zostaw to dla siebie bo Ci sie w 2 klasie gimnazjum przyda.. Myślisz,że sobie kozackie podpisy ustawisz,to już jesteś jakiś super gość? Pewnie w rzeczywistości jesteś jak malutki żółwik,który jak sie przestraszy to sie chowa w skorupe.. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie i powoli to co napisałem,a jeżeli jeszcze Twój mózg nie jest w stanie przyjąć tychże informacji to zakomunikuje Ci,iż chciałem uświadomić tego Pana kto,do kogo i co porównuje.. 3m sie i pozdro!Kozak Rap pisze:HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
nominuje cie do debila forum
-
Kozak Rap
hahahahahahahahah
hahahahahahahahah
hahahahahahahahah
hahahahahahahahaa
hahahahahahahahah
hahahahahahahahah
po pierwszej mistrzu zadałem ci pytanie
po drugie czempionie ciętej riposty prztrównanie meza do 50 centa jest jak najbardziej na miejscu, bo każdy kraj ma taką gwiazde na jaką zasłużył
po trzecie wspaniały analizatorze moich wypowiedzi dla ciebie moge być w realu człowiekiem rośliną, przestraszonym 13 latkiem, matką z dzieckiem, prezydentem na emigracji bo chuj mnie obchodzą twoje zaplute biografie mojej osoby. Debilem jesteś na forum, a w tzw życiu możesz być kim chcesz i gówno mnie to obchodzi. W tym momencie jesteś tylko zlepkiem pixeli na moim monitorze.
po czwarte degustatorze rapu, prawdziwy koneserze (to jest najśmieśniejsza wypowiedź z tego forum od kiedy siedze, bez kitu)
to jeśli nie umiem malować obrazów i jakiś frajer namalował gówno, to nie moge skrytykować? HAHAHAHAAHAHAHA
Tak więc przeanalizuj teraz mój post, wyciągnij z niego jakieś smaczki i pojedź mnie najlepiej od głupków jesli cytujesz moją wypowiedź, a usuwasz z tego kulminacyjny moment to nic dziwnego że nie rozumiesz dlaczego nominowałem cie do debila forum. A w rapie siedze od ponad 10 lat, przesłuchałem 600-700 płyt w życiu i moge śmiało powiedzieć że 50 cent nie zrobił nic dla rapu, jest niezwykle żałosną postacią i już wole posłuchać Lajnera. Ale dalej czekam na twoje cięte riposty, więc odpowiedz mi co fifty zrobił dla rapu, dlaczego jeśli nie osiągnąłem tego co on nie moge go krytykować, a w bonusiku powiedz mi coś o sygnaturze, do której możesz sie odnieść jeśli poczujesz sie mega urażony
hahahahahahahahah
hahahahahahahahah
hahahahahahahahaa
hahahahahahahahah
hahahahahahahahah
po pierwszej mistrzu zadałem ci pytanie
po drugie czempionie ciętej riposty prztrównanie meza do 50 centa jest jak najbardziej na miejscu, bo każdy kraj ma taką gwiazde na jaką zasłużył
po trzecie wspaniały analizatorze moich wypowiedzi dla ciebie moge być w realu człowiekiem rośliną, przestraszonym 13 latkiem, matką z dzieckiem, prezydentem na emigracji bo chuj mnie obchodzą twoje zaplute biografie mojej osoby. Debilem jesteś na forum, a w tzw życiu możesz być kim chcesz i gówno mnie to obchodzi. W tym momencie jesteś tylko zlepkiem pixeli na moim monitorze.
po czwarte degustatorze rapu, prawdziwy koneserze (to jest najśmieśniejsza wypowiedź z tego forum od kiedy siedze, bez kitu)
HAHAHAHAAHAHAHAAHAAHAWir00z pisze:Chłopie zrób tyle dla rapu co ten koleś,osiągnij tyle co On i potem sie wypowiadaj
to jeśli nie umiem malować obrazów i jakiś frajer namalował gówno, to nie moge skrytykować? HAHAHAHAAHAHAHA
Tak więc przeanalizuj teraz mój post, wyciągnij z niego jakieś smaczki i pojedź mnie najlepiej od głupków jesli cytujesz moją wypowiedź, a usuwasz z tego kulminacyjny moment to nic dziwnego że nie rozumiesz dlaczego nominowałem cie do debila forum. A w rapie siedze od ponad 10 lat, przesłuchałem 600-700 płyt w życiu i moge śmiało powiedzieć że 50 cent nie zrobił nic dla rapu, jest niezwykle żałosną postacią i już wole posłuchać Lajnera. Ale dalej czekam na twoje cięte riposty, więc odpowiedz mi co fifty zrobił dla rapu, dlaczego jeśli nie osiągnąłem tego co on nie moge go krytykować, a w bonusiku powiedz mi coś o sygnaturze, do której możesz sie odnieść jeśli poczujesz sie mega urażony
1.pojechałeś mi ostro,wiesz chyba zamkne sie w sobie i przestane się tutaj wypowiadać
D
D Duży musiał być ten słownik,z którym pisałeś tego posta.. 
2.Rapu nie słucham praktycznie w ogóle,a to,że przesłuchałeś 600 czy tam 700 płyt to ch*j mnie to obchodzi,bo dla mnie nawet jakbyś ich przesłuchał 30.000 to i tak jedno wielkie g*wno wiesz..
Ps. Jak chcesz mi jeszcze pojechać,żebym sie powiesił czy coś takiego,to pisz na priv,albo masz moje gadu w profilu..
Chętnie przeanalizuje Twoje "kozackie" wypowiedzi.. 
2.Rapu nie słucham praktycznie w ogóle,a to,że przesłuchałeś 600 czy tam 700 płyt to ch*j mnie to obchodzi,bo dla mnie nawet jakbyś ich przesłuchał 30.000 to i tak jedno wielkie g*wno wiesz..
Ps. Jak chcesz mi jeszcze pojechać,żebym sie powiesił czy coś takiego,to pisz na priv,albo masz moje gadu w profilu..
-
Kozak Rap
Przy braku argumentów zapraszanie na priv, próba wyśmiania i na końcu (co jest najśmieszniejsze) pojazd że nieważne ile będe wiedział o rapie i tak nie będe nic wiedział.
Znasz takie przysłowie " debil zniży cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" ? Właśnie dlatego kończę tą nędzną dyskusje, nie pokonuj mnie już swoim doświadczeniem mimo nie przesłuchanych żadnych płyt i mimo nie przeczytanych żadnych książek. Do widzenia
Znasz takie przysłowie " debil zniży cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem" ? Właśnie dlatego kończę tą nędzną dyskusje, nie pokonuj mnie już swoim doświadczeniem mimo nie przesłuchanych żadnych płyt i mimo nie przeczytanych żadnych książek. Do widzenia